Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

4 Nisan Black Horse ANKARA – İZMİR Altılı Ganyan Tahmin ve Yorumları

ANKARA 

1.AYAK Şafak vakti ve Yükselinoğlu ayırmadan yazılmalı bu mesafede Kubatoğlu ve Ruzgarın ruhu spriz olarak kuponlara işaretlenmeli

2.AYAK Yolalan bu yarışı hedef yaptı Sezar Kolbast,Kaçın geliyor,Efekan, ayırmadan yazılmalı

3.AYAK Dandıng rıver ve Best of elif bu pist ve mesafede ayırmadan yazılmalı kısa mesafede çıktığı gibi bitirebilir özellikle best of elif öncelikli

4.AYAK The danger sun ekürisi ile birlikte bu yarışa kayıt ettirildi öncelikli safkanlardır,Clerıcuzıo ve Sebaarbin en yakın rakipleri dir.Steppe eagle dan bir spriz bekliyorum.

5.AYAK Zappa sprint mesafesini ayarlayabilirse bu grubu sıyırabilir,Ezgili son iki yarışında şanssız bir şekilde yarışları kaybetti bugün mesafe biraz uzun,Messeret ve Babyguska spriz ihtimali olan safkanlar

6.AYAK Bella steps son yarışlarında oldukça iyi idi galopları da güzel buradaki favorimdir.Madam odil en ciiddi rakibidir,Renesme,Stand alone ,Grand spring bu tayların kötü koşması halınde devreye girecektir.

ANKARA ŞABLONUM

1.AYAK 1.2..4.6.
2.AYAK 8.2..1.3.5.
3.AYAK 6.4.
4.AYAK 5.3.2.1.
5.AYAK 5.1.3…2.4.
6.AYAK 1.4…3.7.6


İZMİR

1.AYAK Maiden yarışta ilk şansı Huracana veriyorum,sonraki ihtimal İncir çekirdeğim bu yarışın süprizleri Arnavutgüzeli ve Exelior dur.

2.AYAK Hisargül geçen yarışında tatminkar bir dördüncülük yaptı iyi sinyaller veriyor buradaki favorim. Rakipler Zilli Pınar, Hayal Gibi, Hasekisultan, Durmakız’dır.

3.AYAK Ertekin beyi ilk kez böylesi kolay bir grup buldu, en ciddi rakip Heavy Lift olacaktır. Nasrullahbey ve Korat diğer isimler.

4.AYAK Muratefe geçen yarışını tekrarlarsa bu grubu rahat geçer, tek rakip Uçan Karınca olacaktır.

5.AYAK Maiden ikinci ayağında Sarajevo yaptığı çalışmalar ve son yaptığı yarışında sıkmadan 3. olduğu yarışında gözdoldurdu burdaki favorimdir. Anavarza pişkinliği ile ilk rakip olarak görünüyor, Trıple Champ, Kıng Byzas sonraki rakiplerıdir.

6.AYAK Green alley M. Kaya ile bu yarışa hazırlandı, çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim, Breno ve Gözüyılmaz çim performansı yüksek atlar, Lec Man ve First Hope sonraki ihtimallerdir.

İZMİR ŞABLONUM

1.AYAK 4.10.7.3
2.AYAK 2.4.5.9.7
3.AYAK 1.9.6.8
4.AYAK 1..5
5.AYAK 12.7…6.2
6.AYAK 10.15.3.4.2

ATLARIMIZIN AYAKLARI DÜZ BASSIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu