İzmir TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

20 Şubat Beygir.com KOCAELİ – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ Tahmin ve Yorumları 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda HAFİZEM (2) ve YOLAŞAN (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.HEYCAN BİR (6) ciddi rakipleri olacaktır.GÜLMİSAL (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: İyi formuyla MY NUMBER ONE (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MAGRİB (1) ciddi rakibi olacaktır.WHITE MIST (6) ve AĞA SÜNNETÇİ (3) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki DEMİRDÖVEN (2) ve KURTÇABEY (4-7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.GÖKBAKIR (3) en yakın takipçileri olacaktır.YALNIZEFE (6) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Formda olan CANBERKHAN (2) koşudaki favori isimdir.MY SPACE (1) favorinin ciddi rakibi olacaktır.VULCANUS (3) ve KAMILEE (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Artan formuyla CLARIS (6) ve BROWN ARABY (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BLACK KHAN (1) en yakın takipçileri olacaktır.SMILE TO LIFE (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: Formda olan ELBİ (1) koşudaki favori isimdir.ZAPPA (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.PEPE HACI (3) ve MESUDİYELİ (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İZMİR Tahmin ve Yorumları 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda DORUK ALİ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AYTEN HANIM (3) ciddi rakibi olacaktır.ÜLKÜCAN (2) ve BUBONA (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki ARZUKIZ (1) ve TOROS KAPLANI (2) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.BURGAZBEYİ (3) en yakın takipçileri olacaktır.YÜKSELİN OĞLU (4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: Artan formuyla CORDELYA STAR (8) ve YİĞİT OĞLUM (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DESTAN AGA (4) en yakın takipçileri olacaktır.BAADAL (9) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi formuyla YÖRÜKGELİN (10) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PINARAĞA (5) ciddi rakibi olacaktır.BAŞ NAMIK (2) ve İNCİR ÇEKİRDEĞİ (9-1) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Formda olan ES ES RUNNER (5) koşudaki favori isimdir.KULOĞLU (7) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.TOPRAKBAY (8) ve IMPERFECTIONIST (6) sırasıyla diğer şanslı isimlerdir.

6.Koşu: Artan formuyla PEHLİVAN TAY (2) ve SAVAŞAN (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DİNAMİK (4) ciddi rakipleri olacaktır.KERİMKIZI (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: İyi durumdaki KODAMAN (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ECE BEBEK (8) ciddi rakibi olacaktır.FEVZİ (1) ve İNCESUBEY (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer KOCAELİ – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu