Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

31 Mayıs 2015 Beygir Mühendisi ADANA Altılı Ganyan Tahmin ve Analizleri

Gümüşsoy; Çim pistte başarılı koşuları bulunan bu safkan kendisi için son derece uygun rakiplerin yanında start alıyor. Verdiği ara sonrası koştuğu yarışlarıyla formunu bulan safkanın rakiplerine oranla hafif kilosu ve formda aprantisiyle kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Asgard; Koştuğu 2 yarış sonrası yolları Ömer Kaya ile kesişen tay tabelanın hemen dibinde başarılı bir 5.lik elde etti. Muhtemelen diliyle ilgili bir sıkıntısı olan safkana bugün Ömer Kaya’nın talimatıyla takılan dilbağı takısının da olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Son derece uygun rakiplerinin yanında kendisini daha iyi tanıyacak olan jokeyiyle kazanacaktır, bankom.
Kimsesiz; Eksik olduğu çim pist koşularını ölçü almadığım safkan koştuğu son kum koşusunda bana göre bu gruptan daha iyi safkanları geçip kazanmayı başarmıştı. Bugün yol sıkıntısı yaşamazsa son metrelerdeki atakları birinciliği getirebilir, alternatif bankom. Bu safkan gelmediği takdirde yarışın gerçekten çok karışacağını düşünüyorum, normal şablonda “HEPSİ” diyeceğim.

Ufak Şablonum

8
2-11-15-14-1-3
5-3-2-9-7-4-8
5-1-9
1
16

Normal Şablonum

8
2-11-15-14-1-3
5-3-2-9-7-4-8
5-1-9
1
HEPSİ

Sitemizdeki diğer İSTANBUL – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu