Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

16 Mayis Nesine.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: 60 kiloyla katıldığı son 1600 metrelik çim koşusunda, düzlükten sonra dış kulvardan yaptığı güzel ataklarıyla başarılı bir 2.lik çıkaran Zümrüthan, uygunlaşan sıkleti ve uzayan mesafede çok daha iddialı koşacaktır. Pist ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşularında üstün bir performans sergileyen Sefir Bey, dengi rakipler arasında şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır. Sürekli artan bir kondisyona sahip Brother Grows, İstanbul’da ciddi rakipler arasındaki başarısız sınavını gücüne ölçü almadığım Grayempire ve çimde farklı koşan Orange Blossom her an devreye girebilecek düzeydeler.

SIRALAMAM: 9-2-3-1-8

4. Koşu: Uzun aradan sonra iki yarış gösterilerek açıklarını kapatan Tenerife, pist ve mesafedeki en iyi dereceyi elinde bulunduruyor. Güzel hazırlıkları ve dengi rakipler arasında kuponlara öncelikli yazılmalı. Her koşusunu bir öncekinden etkileyici koşan Ocean Seraph ile istim üzerine getirilen Guilty Pleasure favorinin öncelikli takipçileridir. Çim performansı oldukça parlak Kaşen, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edecektir. Kazanarak moral bulan Moonglow ile hızla yükselişe geçen Grand Spring fazlaca ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 2-1-5-8-12-9

5. Koşu: Şimdiye kadar mücadele verdiği üç koşusunda da adından bahsettirmeyi başaran ve tam dişine göre rakipler arasında start alan Masalcı’yı kendisini bir kez daha tercihleyen pilotuyla günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 9 // 4-3

6. Koşu: İyi durumunu muntazam idmanlarıyla muhafaza eden Boztepebeyi, uzun mesafelerde çok daha farklı koşabilen Burğaç, gördüğü koşuları ardından sürekli üzerine koyan Kayıkçı, takı değişikliğine giden Harputhanı, sorunları halledilen Burukmert ve formu parlak Cefakeş çetin geçecek ayakta sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

SIRALAMAM: 1-5-6-3-2-4

7. Koşu: Yarışın önde yüksek tempoda gidecek olması lehine Humbara ve aradan sonraki ilk 1200 metrelik kum koşusunu gösterişli kazanan Bordonara birincilikte eşit şanstalar. Tam bir istikrar abidesi olan Ates Kusu ise bu ikiliden sonra düşünülmeli.

SIRALAMAM: 2-5-1

8. Koşu: Üst üste kazandığı koşularıyla ne denli iyi bir forma sahip olduğunu gözler önüne seren Senoş, orijin olarak yatkın olduğu piste kaldığı yerden devam edebilir. Kabiliyetli bir safkan olan Perception, uyum sağladığı pilotuyla en az favori kadar şanslı konumda. İstanbul’dan iddialı giden Gina Montana ve kondisyonunu geliştiren Işılay ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 1-5-9-10

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu