İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

2 Kasım Nesine.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Gücü sınırlı kısrakların mücadelesine sahne olacak sürprize açık günün ilk ayağında; Moi Jizni, Pedaliza, Çınarlı, Bella Amiga ve Borneo ayrım yapılmaksızın yazılmalı. 

SIRALAMAM: 9-3-1-2-4

4. Koşu: Formunu sürekli geliştiren Asi Kalp, kısa mesafeye rağmen uygun kilosuyla yine çok şanslı. Dinlendirilen Abher, güzel hazırlıklarıyla başarısız son koşusunu bizlere unutturabilir. Eküri destekli Vaseem ile aşama içerisindeki Akın Akın göz ardı edilmemeli. Ağır kilosuna rağmen mesafenin başarılı isimlerinden Çahan, kuponlardaki yerini almalı. Bursa’dan eli boş dönen Sultanbatur ise sürpriz. 

SIRALAMAM: 7-4-6-5-1-2

5. Koşu: Sürekli kendisine tabela içerisinde şans bulan Kaya Logosu, kantarmasını iyi okuyan pilotuyla favorim. Ufak tefek sorunları giderilen Big Dadaş, yeterli çalışmalarıyla favoriye ilk rakip. İstim üzerine getirilen Yazlalı ile kumdaki ilk sınavına çıkan Taras Bulba ihmale gelmezler. 

SIRALAMAM: 1-6-2-3

6. Koşu: Yarış kazanarak moral bulan sınıf safkan Kışlalı ve her geçen gün üzerine koymaya başlayan Derbişah arasında sıkı bir çekişme bizleri bekliyor. En az hata yapan taraf koşunun galibini belirler. 

SIRALAMAM: 4-6

7. Koşu: Gördüğü koşularıyla açıklarını kapatan ve yarışın önde süratli gidecek olması lehine Cassowary, uygun kilosunun verdiği avantajı en iyi şekilde lehine çevirecektir. İstenilen seviyeye ulaşan Young Bond ile pist ayırt etmeyen Bullet Proof sert takipçileri. Olumlu tedavisi ardından hız verdiği çalışmaları dikkat çekici Power King, dinçlikle klasını konuşturabilir. 

SIRALAMAM: 8-1-2-6

8. Koşu: Koştukça iyiye giden ve mesafe uzadıkça çok daha iddialı olacağına inandığım Life Vests, eksiksiz hazırlıklarıyla oldukça ön plana çıkmakta. Kendisini özenle hazırlayan aprantisiyle kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 9 // 3-2-8

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu