Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Haziran Beygir.com ADANA At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda HOPE DIAMOND (12) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GOLD SADDLE (11) en yakın takipçisi olacaktır.BAY GAZO (1) ve VOGAYER (14) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki BERKALP (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.İMHAN (1) en yakın takipçisi olacaktır.GIRNATA (5) ve ATOM ADAM (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla VİCDANSIZ (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KARAYÜREK (1) ciddi rakibi olacaktır.ADALI HALİL (4) ve ESMER EFE (6) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki DAÇAPİ (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.ŞAHFIRAT (3) ciddi rakibi olacaktır.SAHALARIN EFESİ (13) ve ATEŞ BÖCEĞİM (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi formuyla MISTER NO (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.OLIMPIC HERO (6) ciddi rakibi olacaktır.SHARK ATTACK (5) ve NEW ALAÇAT (4-10) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki DEMRE (4) ve ALBURAK KIZI (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DİLŞANKIZI (5) ciddi rakipleri olacaktır.MERZA (2) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: Formda olan PARTY LOVER (3) koşudaki favori isimdir.AKDENİZLİ (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DIVINE POWER (6) ve OCEAN LOWER (2) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi formuyla CAPE FREE (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BLIND SON (2) ciddi rakibi olacaktır.SON TANIK (7-8-11) ve JOLI COEUR (12) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu