Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Ağustos Beygir.com ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda GÖZ DAĞI (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FEYAZAN (6) ciddi rakibi olacaktır.ABSOLUTE POWER (4) ve ÇAĞLAÇAĞLA (7) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki JAMAICA GIRL (8) koşudaki ilk şanslı isimdir.JINS PRIDE (4) en yakın takipçisi olacaktır.DİLANIM (7-12) ve OCEAN EYE (5-6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla KARGİBİ (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.TUMBULSABUHA (7) ciddi rakibi olacaktır.ŞEYMACAN KIZI (6) ve KIŞFIRTINASI (1) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla EŞİYOK (9) ve QUEEN ECEM (10) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.JUST RUN (7) ciddi rakipleri olacaktır.JUST EAGLE (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: Formda olan TATVAN KIZILCA (2) koşudaki favori isimdir.ERTUĞRUL (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.WHITE CREST (3) ve DAR ES SALAAM (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki MEHMET BERK (7) koşudaki ilk şanslı isimdir.EBABİL (4) en yakın takipçisi olacaktır.CENGO (1) ve SARIBİRGÜL (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: İyi formuyla YILMAZIM (4-6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ZEMZEMKIZI (14) en yakın takipçisi olacaktır.DİLŞAH GÜLÜ (8) ve AZİMLİ ZULUT (2) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu