Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

6 Ağustos Beygir.com ANKARA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Günün ilk koşusunda MISS HELİN (5),COPIA (2) ve MÜKERREM TEYZE (6) birinciliğin güçlü adayları olup; FLASHING GIRL (4-1) koşunun sürpriz ismidir.

2.Koşu: İyi durumdaki safkanlardan YÜCELİR (2) ve RUAT (3) birinciliğin güçlü adayları olup; BABA İHSAN (1) ve KIRKBİRLİCAN (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Son iki koşusunu kazanan PIANO SONATA (1-6) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; KUPALIM (3), CİHAN PEHLİVANI (2) ve MY SWETY BOY (4) hata kollayacak safkanlardır.

4.Koşu: Hazır durumdaki safkanlardan ARSENIC EKSPRES (1) ve ekürili PEYDERPEY (7-4) birinciliğin güçlü adayları olup; LUCKY CORTES (5) ve ROYEM (9) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız AKHUN (2) favorimizdir. İyi durumu ile SERKANAĞA (4) favorinin ciddi rakibi olup; IRKIM (8) ve NATUHAY (5) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Etkili koşuları ile SULTANHAN (3) ve tecrübeli jokeyi ile GÖRKEMLİ (4) birinciliğin güçlü adayları olup; KISMET KIZ (1) ve ÖRNEKAY (2) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Son koşusunu kazanan MISAE (1) uyum sağladığı jokeyi ile favorimizdir. Formunu koruyan NURHANBEY (4) favorinin ciddi rakibi olup; OCEAN SERAPH (2) ve SPEEDY GUNNER (6) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Son koşusunda beğenilen ÇAĞLARKAN (6) favorimizdir. İyi durumu ile EYVAH UZUN MEHMET (1) favorinin ciddi rakibi olup; PORSUK BEYİ (4) ve DİRANŞAN (2) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

9.Koşu: Son koşusunu beğendiğimiz ERSÖZLÜ (2) favorimizdir. İyi durumu ile NOISY BOY (3) favorinin ciddi rakibi olup; QUADIS (4) ve POWER OF BROTHERS (5) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu