İzmir TahminleriTahminler

30 Haziran Beygir.com İZMİR At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile LATINAGIRL (4) ve ŞİİRSEL (7) birinciliğin güçlü adayları olup; CHOCOLAT NOIR (1) ve DEMİRSEMA (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan DOMDOM (1) favorimizdir. İdeal mesafesinde DAYS OF THUNDER (3) favorinin ciddi rakibi olup; OLIVE KING (2) ve NURİ BEY (8) hata affetmeyecek isimlerdir.

3.Koşu: Son koşusunda beğenilen PRINCESS WESTPORT (6) favorimizdir. İyi durumu ile PAYASLI (1) favorinin ciddi rakibi olup; LOVE ME TENDER (2) ve LAST SPEED (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Sevdiği mesafede TEMELHAN (4),toparlanan ÇARÇIRA (9),etkili yarışları ile GUNPOWDER (2) ve uzayan mesafede HOSLİ (5) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan AKIN AKIN (1) favorimizdir. İdeal mesafesinde ALDERAMİN (5) favorinin ciddi rakibi olup; KUTUP (2) ve KUZEN (3) hata affetmeyecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

6.Koşu: Denk güçteki safkanların mücadelesinde PATRONİÇE (11),ZAMANPRENSİ (1) ve MOSTERGIRL (10) birinciliğin güçlü adayları olup; LİDERBABA (5) koşunun sürpriz ismidir.

7.Koşu: Son koşuda iyi durumdaki safkanlardan FESTİVALE (9) ve HAPPY VALENTINE (2) birinciliğin güçlü adayları olup; RED QUEEN (10) ve CHASTE (4) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu