İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

7 Ekim Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda EXCHANGER (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.KEISHA (4) en yakın takipçisi olacaktır.BOYKA (7) ve BLACK WASP (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla AKSAKAL (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SHESHBESH (6) en yakın takipçisi olacaktır.SERMELEK (12) ve TAHER (7) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan EDINBURGH (2) koşudaki favori isimdir.NALAN SULTAN (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SUMMER PICTURES (3) ve BEREN SULTAN (4) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki GÜLENYÜZ (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.TETİNA (11) en yakın takipçisi olacaktır.HABERŞAH (5) ve CANBULAN (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi formuyla CEMCEM (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PAYİTAHT (5) ciddi rakibi olacaktır.EUPRHATES (7) ve ROCKET MAN (8) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki LUCKY MOMENT (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DIAMOND FLAME (4) en yakın takipçisi olacaktır.SHOPAHOLIC (7) ve FEVRONYABAY (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla ERKMEN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KIRDENİZ (7) en yakın takipçisi olacaktır.CANKURTBEY (2) ve MERTADAM (3) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Formda olan GÖLCÜK ASLANI (2) koşudaki favori isimdir.GÖZYAŞI GECESİ (8-7) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.YİĞİTEFEKAAN (4) ve RAZYANA (6) sonraki ihtimallerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

9.Koşu: İyi durumdaki HIDDEN JEWELS (1) ve MISS NİLAY (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ULUDAZ (11) en yakın takipçileri olacaktır.WHITE RIVER (7) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu