İzmir TahminleriTahminler

16 Ekim Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile ÇINARLI (2) ve FIRST EXIT (3) birinciliğin güçlü adayları olup; TINAS FIRTINASI (9) ve KISS ME (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Üstün performansı ile CANŞEN (5) günün güvenilir safkanlarından olup; BULLET PROOF (1), DYMAXION (2), ve EYE OF THE WIND (4) hata arayacak safkanlardır.

3.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile WEMBLEY FIRTINASI (8) ve LADY GOLD (4) birinciliğin güçlü adayları olup; WINNER TUANA (10) ve WINGED VICTORY (9) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Son koşusunda beğenilen KİM TUTAR BENİ (8) favorimizdir. İyi durumu ile ZATI ŞAH (6) favorinin ciddi rakibi olup; GÖRKEMBEY (2) ve DELİDUMRUL (7) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Uygun kilosu ile STILL WAITING (5) ve son koşusunda dikkat çeken AYZA (2) birinciliğin güçlü adayları olup; BLOW THE WIND (3) ve PULLOVER (8) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

6.Koşu: Etkili koşuları ile DEMİRTÜTÜN (6) ve çimde etkili olan ÇARÇIRA (2) birinciliğin güçlü adayları olup; MIDAS TOUCH (8) ve SADIK AĞA (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Kum pistteki son iki koşusunu kazanan safkanlardan SİVEREK DİYARI (1) ve HARMANDALI (3) birinciliğin güçlü adayları olup; PRECIOUS JEWEL (7) ve WESTSIDE (8) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile POETIKA (7-2) ve TOO MUCH LOVE (9) birinciliğin güçlü adayları olup; SON VURGUN (8) ve WHITE ORCHID (10) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Etkili formunu koruyan İÇİL (5) günün güvenilir safkanlarından olup; BAYKETENCİ (3), BOMBA (4), ve KEHKEŞAN (1) hata arayacak safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu