Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

20 Ocak Beygir.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Etkili koşuları ile HENDEK PRENSESİ (5) favorimizdir. BATURALPBEY (1), ZERŞİNA (4) ve KİM (6) favorinin hatasını kollayacak safkanlardır.

2.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile DEDE DORUK (3) ve ÇETİNBABA (2) birinciliğin güçlü adayları olup; KAZAZEDE (6) ve BABAFİNGO (8) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Son koşusunu kazanan FORT LAUDERDALE (1) favorimizdir. Eküri avantajlı KING OF TRAKYA (2-12) favorinin ciddi rakibi olup; IAN TAPP (6) ve BOYKA (4) hata affetmeyecek isimlerdir.

4.Koşu: Şartlı 3 koşuda ÇERMİ KHAN (2), KUTUP (4) ve FECİR (3) birinciliğin güçlü adayları olup; ÖZBİLGİN (5) koşunun sürpriz ismidir.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan GÜMBÜRGÜMBÜR (3) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; ATASOY (1), MERTADAM (4) ve NASUHOĞLU (5) hata kollayacak safkanlardır.

6.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile ÇİFTÇİBEY (5) ve MAG BEY (6) birinciliğin güçlü adayları olup; BARBUT (2) ve LAŞİNKAY (9) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Günün son koşusunda KONIGIN (3), ATLETICO (1) ve ZEYTİNOĞLU (4) birinciliğin güçlü adayları olup; SERBEYHAN (7) koşunun sürpriz ismidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu