İzmir TahminleriTahminler

23 Mart Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda FLASH IS BACK (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.WEMBLEY FIRTINASI (5-8) en yakın takipçisi olacaktır.KÖREBE (4) ve RED SUN (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla SUN BURN (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SİDELİ (6) en yakın takipçisi olacaktır.NORTH VALLEY (3) ve YOUNG BOND (9) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan ARALYN (10) koşudaki favori isimdir.KAVACIK BEYİ (8) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ARESHAN (2) ve BELAREK (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki KURTÇABEY (1) ve GÖKBAKIR (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DOĞUHAN (3) en yakın takipçileri olacaktır.SONKALELİM (2) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla AĞAPERSEN (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ERTEMİZ (2-5) ciddi rakibi olacaktır.KARAPANTER (4) ve YEŞİL YOL (6) sonraki ihtimallerdir.



6.Koşu: Artan formuyla PAKBEY (6) koşudaki favori isimdir.AĞAÇELİK (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.MOĞAÇHAN (4) ve ŞEKER KAHRAMAN (8) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki KIRTOPRAK (5-6) koşudaki ilk şanslı isimdir.İÇİL (3) en yakın takipçisi olacaktır.AĞARAN (7) ve BAYKETENCİ (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu