İzmir TahminleriTahminler

30 Nisan Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda ZAMANA KARŞI (5-2) koşudaki ilk şanslı isimdir.AKAN YILDIZ (6) en yakın takipçisi olacaktır.SAVAŞTEPE (3) ve UCANAHMET (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla MARİSSA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GÜNYÜZÜ (2) en yakın takipçisi olacaktır.PAMUK NİNE (4) ve SULTANPELİN (3) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan WIN EVERY DAY (2) koşudaki favori isimdir.YOUNG BOND (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.CEREMONY (4) ve LONG WAY (8) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla CAFERAĞA (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.KAVACIK BEYİ (4) en yakın takipçisi olacaktır.DESVİ DANYA (8) ve EL FUEGO (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki HAZARDAĞI (3) ve KAÇAKKIZ (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BEYZA SULTAN (5) en yakın takipçileri olacaktır.SANAY (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: Formda olan PEPITO (2) koşudaki favori isimdir.PREDESTINATION (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.PRINCESS DI (4) ve BADEGÜL (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla ŞÜKRÜ (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KUTUP (1) en yakın takipçisi olacaktır.KARAÇİVİ (4) ve MADRABAZ (5) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki FAIR MONT (8) koşudaki ilk şanslı isimdir.COFFEE BEAN (2) en yakın takipçisi olacaktır.RIGHT OR WRONG (1-15) ve ÇARÇIRA (11) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu