Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

10 Agustos Beygir.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda DERİNCE (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.KIZIM BÜŞRA (7) en yakın takipçisi olacaktır.FIRRRE (4) ve PİLOTKAYA (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla ANTONOV (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AYTEMİZ (5) en yakın takipçisi olacaktır.WIND OF EAST (2) ve KING BURAK (11) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki YARALI KURT (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.ARSLANBAŞ (14) en yakın takipçisi olacaktır.KARTALÖMER (7) ve ANTEPLİ ARİF (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Formda olan BAYDARŞAH (4) koşudaki favori isimdir.BURKAL (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.TAŞÇI PEHLİVAN (3) ve KIZILTUĞ (7) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla CLARK KENT (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.RED REBEL (4) en yakın takipçisi olacaktır.CHICAGO (1) ve WHITE HART LANE (7) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki AL ADALIM (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.KIZILŞİMŞEK (6) en yakın takipçisi olacaktır.GÜL FIRTINASI (4) ve HIZLISOY (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki HANIM SULTAN (2) ve KIZIMİREM (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.LEYDİSAĞNAK (1) en yakın takipçileri olacaktır.LEYLAŞKA (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu