Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

15 Eylul Beygir.com BURSA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda NAZLI DELAL (7) koşudaki favori isimdir.ASLINAZ (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ZIPIR (10) ve AYÇANAZ (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki FRENKLİ RÜZGARI (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.THE WORLD IS YOURS (4) en yakın takipçisi olacaktır.GAZELLE EYES (3) ve BLUE POWER (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla CEHENNEM ATEŞİ (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SERRACEM (7) en yakın takipçisi olacaktır.SON MEHTAP (8) ve YABANCI GELİN (10) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki KING OF ROCK (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.WRITE TO ELLIE (10) en yakın takipçisi olacaktır.CARNAVAL (9) ve ARMAGEDDON (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan BOYLAM (3) koşudaki favori isimdir.KOÇERBEY (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SORGUNASLANI (7) ve ZAMANA KARŞI (9) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla ARKANSAS SOUL (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir..MONTANA (1) en yakın takipçisi olacaktır.RUN FOR RUYA (5) ve İSHAKBABA (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki YÜCELİR (5) ve AKALP (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DESTİÇAĞ (3) ciddi rakipleri olacaktır.HASAN ABİ (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla YEDİKARANFİL (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.GALAPAGOS (11-13) en yakın takipçisi olacaktır.SULTANBATUR (2) ve ALİBEGİ (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu