İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

3 Eylul Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: Yarış hayatında 2 kez koşup bunların birini kazanıp diğerinden ikinci olarak ayrılan Yeso’nun sahaya gelecek ilk yavrusu olan ve idmanlarında dereceli işler ortaya koyan 3 numaralı COGENERATION koşu içinde bir şansızlık yaşamaması durumunda yarış hayatına kazanarak start verebilir. Riski sevenler tek yazabilir. 5 numaralı MATCHLESS, 9 numaralı RIVER GIRL, 7 numaralı RÜZGAR ile 2 numaralı BORN GIFT rakip yazacaklara önerilerim. Tay yarışı nedeniyle bu koşuyu sağlama almak isteyenler kapatabilir.  

4. Koşu: Doğduğu topraklarda ilk kez start alacak olan Vefa İbrahim Aracı ekürisinin sahip olduğu ve son 3 yarışında sürekli grup yarışlarda koşan 2 numaralı CRIMEAN TATAR’ın, tam hedef yapılarak getirildiği koşuda kazanan olmasını bekliyorum.

5. Koşu: Sir Alex Ferguson’un tayı olan ve İngiltere’de çim pistte katıldığı tek yarışı dereceli kazanan 4 numaralı CHESS MOVE favorimdir. 1 numaralı ANOTHER BATT ile Tay Deneme koşusunu pas geçerek burayı hedefleyen 3 numaralı BAYEZID rakipleridir.

6. Koşu: Bursa’da katıldığı son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı ULAN BATOR favorimdir. 1 numaralı BABADOĞAN ile 2 numaralı CHURCHILL FIRE süratli gidecek yarışta sonlardaki etkili sprintleri ile şanslı olacaklardır. 6 numaralı YENİLMEZ önde boş bırakılması durumunda beyaz bayrak ayna yapabilir.

7. Koşu: Frankel’in ilk jenerasyon temsilcilerinden olan ve bu grubun üzerinde bir kaliteye sahip olduğuna inandığım 9 numaralı DREAM CASTLE’ın, ekürisininde desteğiyle koşuyu kazanan isim olmasını bekliyorum.  

8. Koşu: Son 6 grup koşusundan 5’ini kazanmayı başaran ve tabeladan düşmeyen bu grubun üzerinde bir kaliteye sahip 3 numaralı MURAAQIB’in, yarış içinde bir şansızlık yaşamaması durumunda kazanması normal sonuç olacaktır.

Kaynak: nesine.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu