Koşu YorumlarıTahminler

27 Eylül Nalkapon.com ANKARA – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA At Yarışları

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: İdman pistindeki hazırlıklarında yetenekli bir tay olduğunu kanıtlayan ekürili PRENSES RUYA ilk şanslı isimdir. Formunu geliştiren LULA ROSSA, CHERI CHERI LADY ve ADDICATED sırasıyla rakipleridir.

2.ayak: İsitkrarlı HÜNKAROĞLU ile eküri avantajına sahip olan MOĞOLGÜLÜ en şanslı isimlerdir. PİRGEÇTİ, MİNİFHAT OĞLU ve KEMİK KIRAN diğer şanslı isimlerdir.

3.ayak: 2 yukarı yaşlı İngilizlerim kısa mesafe sürat yarışlarında MY DEAR SON, ÇAĞANTERCAN, YILDIRIMBEY ve ASTORYA arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir. 

4.ayak: Kısa ve orta mesafeli çim yarışlarını çok seven TOZAN uyumlu binicisiyle günün bankosudur.

5.ayak: MEMPHIS, ASAFHAN, AVILES, LOST RIVER ve SERGENHAN eşit şanslı isimler olup, ayırım yapmaksızın birlikte yazılmalıdırlar.

6.ayak: Karataş’lı KAZİMBABA günün bankosudur. TAMERLANO ve ekürili CAMELOT ciddi rakipleri olacaklardır.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak: 6-10-2-1
2.ayak: 2-3-6-10-9
3.ayak: 3-6-9-1
4.ayak: 5
5.ayak: 5-4-6-3-8
6.ayak: 1-5-9

İZMİR At Yarışları

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: İstikrarlı yarışlar koşan KAMBER, hazırlıklarında iyi görünen UÇANKARINCA ve DOĞUHAN en şanslı isimlerdir. CANKOPARAN, BAŞYAZAR ile NECME KIZI diğer şanslı isimlerdir.

2.ayak: Yarış hazırlıklarında iyi görünen ÜNVERGEL günün bankosudur. 

3.ayak: Başarılı yarışlar koşan TRUE LEGEND, Kazandığı yarışındaki formuyla SPECTACULAR GIRL ile son yarışı ölçü olmayan UTKUNŞAH arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

4.ayak: Etkili formunu koruyan CANKARDEŞLER en şanslı isimdir. Kazandığı yarışındaki formuyla OLGUNABİ sert rakibi olup, MENGÜBERT hata affetmez.

5.ayak: İstikrarlı yarışlar koşan OVAL PEARL, artan formuyla GÜZEL SULTAN, ağır kilosuna rağmen LA SANTA MUERTE ve arka arkaya kazanan SİBA en şanslı isimlerdir.

6.ayak: Denk güçteki safkanların start alacağı bu yarışta; GÖRKEMBEY, GENÇTAY, FETHİYE, SERTBOĞAÇ ve KARAHİSAR sırasıyla şanslı isimlerdir. 

Altılı ganyan tahmini
1.ayak: 4-6-1-8-5-7
2.ayak: 5
3.ayak: 2-3-1
4.ayak: 2-4-3
5.ayak: 2-9-1-4
6.ayak: 3-5-4-13-9

Diğer sitelerin tahmin ve yorumları görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: nalkapon.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu