Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

24 Agustos Beygir.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda SERTESER KAYA (7-6-9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.CÜRCEVELİ (2-1) en yakın takipçisi olacaktır.GAZANFER (5) ve KIZIM BÜŞRA (10) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki ÖZAYBERK (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.TEKARSLAN (6) ciddi rakibi olacaktır.VİRANEKAYA (7-2-3-5-9-10) ve FIRRRE (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla FANCYCHANCY (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GAZELLE EYES (3) en yakın takipçisi olacaktır.ALFA KIZI (1) ve AMBERİM (7) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki GÖRKEMLİ (8) koşudaki ilk şanslı isimdir.BÜNYAN (4) en yakın takipçisi olacaktır.HALENAY (1) ve KIZIMİREM (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan KAYACENK (4-3) koşudaki favori isimdir.AL ADALIM (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ARHAVİLİM (1) ve BAYKOÇ (2) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla BALYECİ SALİH (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MEGAFORCE (5) en yakın takipçisi olacaktır.İLKERBEYLİ (1) ve CAMPS BAY (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki BOĞAZLI (4) ve GÜL FIRTINASI (10) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KIZILŞİMŞEK (11) en yakın takipçileri olacaktır.BATURKAYA (1-6-9) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla KARTALÖMER (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ANTEPLİ ARİF (4) en yakın takipçisi olacaktır.BİRÜMİT (5) ve DİYARBEYİ (1) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu