Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

13 Şubat Barış Düşmez (Nesine) KOCAELİ Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Yarışının gidişatı lehine olacak 7 numaralı DUKE OF ISTANBUL öncelikle şablonlara işaretlenmeli. Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışını kazanan 3 numaralı BÜYÜK BEYAZ, son yarışında kullanılan Dil Bağı takısı çıkarılan 4 numaralı DEAT RACER, son koşusuna oranla 3.5 kilo hafifleyen sıkletiyle sahaya çıkacak olan 1 numaralı RÜZGAR GOLD ile bu pisti seven 2 numaralı RED REBEL öncelikle rakipleridir. 6 numaralı ROYAL CAPUCINO ile 5 numaralı BALYECİ SALİH yazılarak ilk ayak sağlama alınabilir.  

3. Koşu: 2.5 aylık aranın ardından bugünkü jokeyi idaresinde ve yine bu pistte start aldığı yarışı tatminkar olan, bu kez daha tecrübeli ve o yarışına oranla daha hazır sahaya çıkacak 2 numaralı GOGO’nun, kazanarak maiden’a veda etmesini bekliyorum.

4. Koşu: Sık koşmaktan olumsuz yönde etkilenmemesi durumunda 2 numaralı ÖZİLHAN’ın kazanması normal sonuç olacaktır. Kısa aranın ardından 2 yarış görerek açıklarını gideren 5 numaralı MANİDAR favorinin eksik koşması halinde devreye girebilir.


5. Koşu: Kocaeli kumunda start aldığı 4 yarışı da kazanmayı başaran, 2016 ve 2017 yıllarında bu koşunun kupasını kimselere vermeyen 9 numaralı YILMABAŞAR’ın, Kartepe’de ki geçilmezliğini sürdürmesini bekliyorum.

6. Koşu: 2 numaralı KOMSHU, 3 numaralı LADY FALCON, 1 numaralı MADEMOISELLE ile 6 numaralı SİNKIZI ekonomik kuponlara eşit olarak yazılmalı. 4 numaralı LITTLE BIRD ile 5 numaralı ASHRAQA sağlam kuponlara.

7. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün son ayağı kapatmasını tavsiye ediyorum. Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı bütçelere göre değerlendirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu