İstanbul TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerTahminler

13 Nisan Halil Erdem İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Analizi

(6) MİSS PLANET: GRUP 2 KRALİÇE 2 ELİZABETH GALİBİ GRUP 1 ÇALDIRAN KOŞUSU 2.si olan kalite safkanın hazırlıklarıda oldukça tatminkar, bu rakiplerini gecmesi zor olmayacaktır. BANKOM

(6) SELKUT: Bu sezon İzmir pistinde koştuğu yarışlarından beri takibimde olan safkan kum pist pedigrisi eksik olmasına rağmen İzmirde kupalı koşularda mücadele etti Bana göre. Bugün sevdiği çim pistte tahminimce hedefledigi bu yarıştan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum.biraz riskli görünsede BANKOMDUR.

(6) REY: OEEN AMIDALA ve OBİWAN gibi çim pistte etkili yarışlar yapan safkanlarla anneden kardeş safkanın bugün Usta jokey HALİS KARATAŞ nezaretinde kazanması normal sonuç olur ama ben tay yarışı olduğundan yanına tuttuğum atları yazacağım. Alternatif tekimdir.

ALTILIM

1.ayak: 3-2-4
2.ayak: 6 (BANKO)
3.ayak: HEPSİ
4.ayak: 6 (BANKO)
5.ayak: 1-2-6-5
6.ayak: 6 // 5-1-3

5.04 TL // 20.16 TL

Tüm yarışsever dostlarıma bol şanşlar bol kazanclar dilerim.

HALİL ERDEM

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu