Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

27 Mart Barış Düşmez (Nesine) ADANA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Sıralamam: 1-3

2. Koşu: Yarış hayatının ilk koşusunda startta yaklaşık 20 metre kalınca çok daha iyi bir sonuçla ayrılabileceği koşudan 8. Olarak ayrılan 7 numaralı POYRAZIM iyi bir start alması durumunda kazanmaya en yakın isimdir. 4 aylık aranın ardından Şanlıurfa’da 2 yarış görerek açıklarını gideren, çim pistte start aldığı 4 koşusunda da kendine tabela içinde yer bulan 9 numaralı ALTURBO tam hedef yapılarak hazırlandığı koşuda favorinin en ciddi rakibidir. 4 numaralı GÖNLÜ YİĞİT, 1 numaralı ALOGLUM, 6 numaralı OĞLUM SABRİ, 8 numaralı YELKİN, 12 numaralı ŞİVENÜMA, 10 numaralı DİLSAFA ile 3 numaralı EZBABA bütçeler doğrultusunda değerlendirmeye alınmalı.

3. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak 2. Ayağın kapatılması taraftarıyım

4. Koşu: Grup yarış kazanma başarısı göstermiş olan Kıng Drok’un anne kardeşi olan, bu mesafeyi koşan atlar arasında en iyi dereceyi elinde bulunduran 1 numaralı CRICOOR birinciliğin en güçlü adayıdır. 2 numaralı RENOWN favorinin eksik koşması durumunda devreye girecek isimdir.

5. Koşu: Son koşunda yarış başladığı an start içinde şahlanan, yarışa jokeysiz başladığı için koşuyu derecesiz tamamlayan 2 numaralı DUQUAN’ın, aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde kazanması normal sonuç olacaktır.

6. Koşu: Son koşusuna oranla daha müsait rakipler yanında koşacak olan 2 numaralı SHUTKA favorimdir. Bom boş kilosu ve süper formu ile 9 numaralı STIKE HARD en sert rakibidir. 4 numaralı STAR SCREAM, 5 numaralı MISTER RAIN, 6 numaralı PROFESSOR, 7 numaralı BOGDANOVIC ile 10 numaralı TONY OBELIX yüksek ikramiye hedefinde olanlara önerim. 

7. Koşu: Son yarışında ciddi bir araya kapatarak koşudan ikincilikle ayrılan, geride bıraktığı son 5 koşusundaki performansıyla bu grubun üzerinde olduğunu gözler önüne seren 11 numaralı LARASU’nun, kantarmasını yakından tanıyan pilotu idaresinde maiden’a veda etmesini bekliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu