Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

28 Kasım Nalkapon.com BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Yakalamış olduğu etkili formunu düzenli idmanlarıyla koruyan VALHALA en şanslı isimdir. Formunda gelişmeler kaydeden SPEED OF LIGHT ile kazanan MEHMET AMCAM rakipleridir. AĞA SÜNNETÇİ ile KADAM sürpriz.

2.ayak: Denk güçteki safkanların start alacağı bu yarışta; ASLAN DAYI, CASPIAN, JACK SPARROM, OVIRAPTOR, GAZELLE EYES, RAIN OF TEARS ile ELLEZ eşit şanslı isimlerdir.

3.ayak: Son yarışları etkili olan OCEAN LOWER günün bankosudur.

4.ayak: Etkili formu ve eküri avantajıyla KUTLUERİNOĞLU kazanmaya en yakın isimdir. MİHRİCANIM ile ekürili KOŞUCU hata affetmeyecek isimlerdir.

5.ayak: İkincilikleri etkili olan ASILBEY ve DOLCE VITA en şanslı isimlerdir. HOKKABAZ ile GINKO BILOBA da ihmal edilmeyecek isimlerdir.

6.ayak: Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan NILSU eküri avantajıyla en şanslı isimdir. SEA SPARKLE ile LEYLASU diğer şanslılardır.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:3-8-9-5-1
2.ayak:1-2-4-5-6-9-3
3.ayak:2
4.ayak:7-1-6
5.ayak:1-9-3-10 
6.ayak:5-2-3

İSTANBUL At Yarışları

Nalkponun Yorumu

1.ayak: İstikrarlı yarışlarıyla göz dolduran KARAEFE ilk şanslı isimdir. Hazırlıklarında beğenilen TRAKYA ATEŞİ ile REKOR rakipleri olup, SERTBOĞAÇ ile ANADOLUKAYA diğer şanslılardır.

2.ayak: Son yarışını kolay kazanan SWEET BREW koruduğu formuyla en şanslı safkandır. Düzenli idmanda olan COOL GIRL ile ADAKARASI rakipleridir. 

3.ayak: Beğenilen formuyla ÇORMİK ilk şanslı isimdir. Hazırlıklarında iyi görünen MELİKE HANIM rakibi olup, SUZİKAR ile TABUR diğer şanslılardır.

4.ayak: Son yarışı ölçü olmayan CREE MAX özenle hazırlandığı bu yarışta günün bankosudur.

5.ayak: Son yarışları etkili olan İLİLGE ile ekürili KANLITAY en şanslı isimlerdir. Son günlerde formunda gelişmeler kaydeden BAŞKAYNAK ile METECİK de ihmal edilmemelidirler.

6.ayak: Günün son ayağında; FLYING DAKOTA, BONA DEA, GREEN BELL, SAMBA, TURKISH ATTACK, ekürili SAYGILI ile POTOMYA eşit şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:2-9-7-3-5
2.ayak:11-3-8
3.ayak:2-5-7-8
4.ayak:2
5.ayak:2-8-1-5 
6.ayak:1-2-3-7-4-8-6

Sitemizdeki diğer BURSA-İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

Kaynak: nalkapon.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu