Tahminler

17 Kasım Beygir.com ŞANLIURFA – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

URFA

1.Koşu: Günün ilk koşusunda CAN BEYZA (4) ve AYNURUM (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.GÖNÜLHANIM (6) ciddi rakipleri olacaktır.BEYZAHATUN (3) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi formuyla LYRA (5) ve AKANOĞLU (8) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.KERAMET (7-6) en yakın takipçileri olacaktır.SERVETKAYA (4-11-12) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: Altılının ilk ayağında AY VE GÜNEŞ (1) ve GOBAK OĞLUYAM (7-8) koşunun en şanslı isimleridir.EFEHAÇIM (9) ciddi rakipleri olacaktır.DİDİMOĞLU (5) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Artan formuyla ALİPEĞİNKIZI (1) ve ZEMZEMKIZI (10) koşunun ilk şanslı isimleridir.NAZİREHATUN (5) en yakın takipçileri olacaktır.SAFİYEGÜL (8) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla ELASTORM (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DERMANIDILA (3) ciddi rakibi olacaktır.ÇİFTÇİ SULTAN (1) ve LEILANI (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Formda olan FISH FRY (3) koşunun favori ismidir.GANJ (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.CANDEMİRKIR (1) ve SUZY PEPPER (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki IAN TAPP (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MONEY CENTER (5) ve HARLEMS QUEEN (1) yakın takipçileri olacaktır.PEPE HACI (7) süpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: Artan formuyla PEKKURT (11) ve SEMETEY OĞLU (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HAKANSOYLU (3) ciddi rakipleri olacaktır.KOŞAN ARTUN (5) sonraki ihtimaldir.

İZMİR

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda GÜMÜŞHAN (1) ve KERİMKIZI (5) koşunun ilk şanslı isimleridir.GÜLLÜHABER (4) yakın takipçileri olacaktır.GÖLYAKA (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.Koşu: İyi formuyla PARİSTA (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MÜŞTAK (2) ve MELİSKIZ (3) ciddi rakipleri olacaktır.DEMİROK (10) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: Formda olan GASTİN (1) koşunun favori ismidir.ATOMKIZI (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.GÖRÜNTÜ (5) ve MOR ELMAS (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi formuyla STAR HOPE (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KUMONOVA (2) ciddi rakibi olacaktır.KIZIL BULUT (4) ve ZENYETTA GIRL (3) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumda olan LA SANTA MUERTE (4-2) ve PARIS DAKAR (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DOCTOR (3) en yakın takipçileri olacaktır.FIRST HOPE (6) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: İyi formuyla LILYANA GRACE (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SAUL (6) ciddi rakibi olacaktır.HASAN BABA (10) ve GREEN TIME (13) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.
Sitemizdeki diğer ŞANLIURFA-İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu