İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

28 Mart Mert Derin İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

1.Ayak: Günün ilk ayağında zevkli bir maiden mücadelesi bizleri bekliyor. Bu koşuda benim favorim uzun mesafelerde çok etkili koşmasını beklediğim 7 numaralı Power Surprise. Son koşusunda bu mesafede kaliteli isimlerin arkasında beşincilikle ayrılan 6 numaralı Nasipli favorinin en ciddi rakibidir. Yarış tecrübesi fazla 1 numaralı Bekmez, Selim Kaya’nın tercih ettiği 9 numaralı Won Calm ve henüz gerçek gücünü gösteremeyen fakat mükemmel bir orijine sahip olan 3 numaralı Hercules mutlaka yazılmalıdır.

2.Ayak: Günün ikinci ayağında sizlere 3 numaralı Mademoiselle’i etkili jokeyi Özcan Yıldırım ile günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

3.Ayak: Denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda dört ismin birincilik şansını eşit olarak görüyorum ve ayrım yapılmadan mutlaka yazılmasını öneriyorum. Bu isimler, çok iyi durumdaki 3 numaralı Benelux, son koşusunda bir üst grupta mükemmel koşan 1 numaralı El Ganador, istikrarlı yarışlarıyla 7 numaralı Rain Over Me ve gününde olduğu zaman sonlarda güçlü gelebilen 9 numaralı Suharry.

4.Ayak: Klas isimlerin buluştuğu günün en zevkli mücadelesinde sorunları olmasa kolay kolay kimsenin geçemeyeceğini düşündüğüm fakat bütün sorunlarına rağmen aslanlar gibi mücadele eden 3 numaralı Maximus Dream benim favorim ancak ben yinede bu koşuda her atın kazanma şansı olduğunu düşünüyorum ve hepsi yazılarak kapatılmasını öneriyorum.

5.Ayak: Günün bir diğer maiden mücadelesinde benim favorim yarış gördükçe formunu yükselten ve artık kazanacak kıvama gelen 4 numaralı Metropolitan. Bu mesafede çok etkili koşmasını beklediğim 9 numaralı Al Maha favorinin en ciddi rakibidir. 3 numaralı Buldum Bak, 5 numaralı Tono Negro ve 6 numaralı Wolf Khan mutlaka yazılmalı. Ben bu mesafede Lion Heart temsilcisi olduğu için 1 numaralı Akbatur Han’ı çok tutmuyorum fakat kiminle konuşsam bu tayı çok tutuyor. O yüzden bir çarpıda bu isme atılırsa iyi olur diye düşünüyorum.

6.Ayak: Günün son ayağında bu pist ve mesafedeki en iyi dereceyi elinde bulunduran 1 numaralı Aydıngüzeli benim favorim. Çok zor bir grupta koştuğu son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım 11 numaralı Çilemhanım favoriye ciddi rakip olur diye düşünüyorum. 7 numaralı Canirem bomba.

Bol şanslar.

1.AYAK: 1,3,6,7,9
2.AYAK: 3
3.AYAK: 1,3,7,9
4.AYAK: HEPSİ
5.AYAK: 1,3,4,5,6,9
6.AYAK: 1,7,11

129,60 TL

Sitemizdeki diğer BURSA – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu