İzmir TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

27 Mart Beygir.com KOCAELİ – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ACEMBEY (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ZORBEYİM (6) ciddi rakibi olacaktır.DENİZAY (7) ve KONGO (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki ÇÖREKLİ GÜZELİ (7) ve ANADOLUDAN (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.SOĞUK NEFES (11) en yakın takipçileri olacaktır.NAR TANESİ (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla TATARBEYİ (1-9) koşuda ilk şans verilebilecek isimdir.HATUNSUYU (4) ciddi rakibi olacaktır.YESARİ (2) ve BAYRAMHAN (7) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla DOST TAY (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MAHMUT BABA (5) ciddi rakibi olacaktır.GÜMÜŞKAYA (2) ve İŞVEBAZBEY (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi formuyla FEVRONYABAY (1) ve YEGANE (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MY DAUGHTER (6) en yakın takipçileri olacaktır.SKYLANDER (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: Formda olan BY RA (1) koşudaki favori isimdir.GOOD HEARTED (2) favorinin ciddi rakibi olacaktır.PAIX (4) ve PETERSBURG (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla HATTUŞAŞ (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BİSHAMON (1) ciddi rakibi olacaktır.KONDANSATÖR (6) ve AKJOLTOI (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki ANEMON FIVE (5) ve HAYALGİBİ (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.BUSELİ (4) en yakın takipçileri olacaktır.CEMİLEM (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

İZMİR 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda URLA ZAMANI (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.LADY MIRANDA (1) ciddi rakibi olacaktır.AMAROK (6) ve AĞVA (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki GENÇTAY (1) ve SARDES (7) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.PAMUK ABLA (5) ciddi rakipleri olacaktır.ÖZGÜLEN (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla ŞAFAKHANIM (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GÜZELYÜZ (3) ciddi rakibi olacaktır.ARZUKIZ (1) ve ZİLLİ PINAR (2) sırasıyla diğer şanslı isimlerdir.

4.Koşu: Deneyimli jokeyiyle CORITIBA (1) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir.RÜZGAR ETO (4) ve TOPRAKBAY (6) ciddi rakipleri olacaktır.SNEIJDER (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: Formda olan GÜRSOY (2) koşudaki favori isimdir.SİDELİ (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DORUK ALİ (1) ve RIVER MAAS (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki BALOUCAT (9-13) ve GREEN WITCH (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SNOWANGO (8) ciddi rakipleri olacaktır.TRIPLE BONUS (17) sürpriz şans verilebilecek isimdir.


Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer KOCAELİ – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu