Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

14 Mart Beygir.com BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ASLAN DAYI (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.KÜLÜNK AĞA (1) en yakın takipçisi olacaktır.HOSLİ (3) ve ABELARD (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki HAŞİM AĞA (8) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.APALBA (1) ciddi rakibi olacaktır.RAIN OF TEARS (10) ve CANIS LUPUS (3) diğer şanslı isimlerdir.

3.Koşu: Formda olan RÜZGAR ETO (1) koşudaki favori isimdir.IMPERFECTIONIST (7) favorinin ciddi rakibi olacaktır.ARCSAINT (2) ve BAŞTACIM (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla KÜLÜNKOĞLU (1-3) ve WATANABE (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SPRING BREEZE (7) en yakın takipçileri olacaktır.MEHMET AMCAM (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: Formda olan ALTINYELİNOĞLU (1) koşudaki favori isimdir.GÖKKALE (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.CENGO (4) ve BERTUĞ (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla NURKO (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.HOKKABAZ (5) ciddi rakibi olacaktır.JETLİHAN (6) ve HARD STONE (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki BAŞOĞUL (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.EFEKAN (5) en yakın takipçisi olacaktır.UÇARER (1) ve CESUR HİSAR (7) sonraki ihtimallerdir.

İSTANBUL 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BAYHAN (4) ve TANATAR (10) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.DEMİR REİS (2-1) en yakın takipçileri olacaktır.BULUT REİS (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: İyi formuyla ANTIOXIDANT (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LADY BEAUTY (2) ciddi rakibi olacaktır.I AM THAT CHICK (3) ve MOON RAIN (4) sırasıyla diğer şanslı isimlerdir.

3.Koşu: Artan formuyla KRAL AMED (8) ve BULDUM BAK (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.EMPIRE SON (4) en yakın takipçileri olacaktır.AĞAEFENDİ (1) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi formuyla KAFKASPRENSİ (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KİM TUTAR BENİ (1) ciddi rakibi olacaktır.TURBOJET (9) ve BRAYMIN (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan PRINCESS FIONA (7) koşudaki favori isimdir.GULL (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DARİN SULTAN (2) ve AMARELISE (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumda olan YARAMAZ ÇOCUK (6) ve MY DEAR SON (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MY SECRET (8) ciddi rakipleri olacaktır.DON DESTELLO (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

7.Koşu: Deneyimli jokeyiyle BLAZE OF LIGHT (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.GET LUCKY (5) en yakın takipçisi olacaktır.EL PASO (4) ve ATLANTIC CITY (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.


Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer BURSA – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu