Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

15 Nisan Nalkapon.com ELAZIĞ – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

ELAZIĞ At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Hazırlıklarında iyi görünen BYE CANIM ile HARLEMS QUEEN en şanslı isimlerdir. JUST BLEU, KIŞ ile KÜÇÜK ÜTÜCÜ diğer şanslılardır.

2.ayak: Bu aralar formunda gelişmeler kaydeden TANERCAN, beğenilen formu ve ekürisiyle BENZEOĞLU ile FERİTİNOĞLU en şanslı isimlerdir. Ekürili ŞEŞENBAHAR, ATEŞKES ile NURBAHARIM diğer şanslılardır.

3.ayak: Yakalamış olduğu etkili formunu koruyan KIMIZ kazanmaya en yakın isimdir. AYDANARI, GÜLSENUR, EYYAR ile GÖNÜLHANIM diğer şanslılardır.

4.ayak: İlk yarışında dikkat çeken TEKFORDUNGÜLÜ geliştirdiği formuyla en şanslı isimdir. SADE REYİS, TATAROĞLU, EZBÜRÜSKÜM ile ÇAYDAÇIRA da ihmal edilmeyecek isimlerdir.

5.ayak: Yakalamış olduğu etkili formuyla KAANEFE günün bankosudur.

6.ayak: Yarış hazırlıklarında formda görünen MERTTUĞ ilk şanslı isimdir. Bu aralar formunda gelişmeler kaydeden SILVERRAY ile hafif kilosuyla DUDRIO da ihmal edilmemelidirler.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak: 1-2-3-8-4 
2.ayak: 1-5-2-7-6-15
3.ayak: 2-3-6-5-7
4.ayak: 8-3-4-7-6
5.ayak: 2
6.ayak: 4-8-12


İSTANBUL At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Yarış hazırlıklarında sağlıklı ve formda görünen FLYING BLACK ile HARPUTLUNUN OĞLU en şanslı isimlerdir. STAR OF ROCK ile BRAZAVIL rakipleri olup GET LUCKY sürpriz.

2.ayak: İstikrarlı yarışlar koşan MARAZ HAN, bu yarışa iyi hazırlıklarla girecek olan INDIAN RADJA, ikinciliğinde dikkat çeken HEARTHROB ile ilk kez koşacak olmasına rağmen MY NUMBER TWO eşit şanslı isimlerdir.

3.ayak: Denk güçteki formda isimlerin birlikte start alacağı bu yarışta; GRAND AKARCA, DARİN SULTAN, AMARELISE, DIAMOND FLAME, GASPERINI ile GIFTED SISTER ayırt edilmeden birlikte yazılmlıdırlar.

4.ayak: Kazandığı yarışındaki etkili formunu koruyan ELEVATO günün bankosudur.

5.ayak: Yarış hazırlıklarında iyi görünen CITYS PRIDE sevdiği pist ve mesafede UNCLE ile istikrarlı HEIWA IWA arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

6.ayak: Hazırlıklarındaki formuyla göz dolduran LOVELY PRENS en şanslı isimdir. GRAVESEND, GOLDEN FOOT ile TINAZKHAAN rakipleridir.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:6-3-4-2-1 
2.ayak: 5-4-3-7
3.ayak: 6-2-1-3-4-5
4.ayak: 3
5.ayak:6-2-3
6.ayak:7-6-5-12

Kaynak: nalkapon.com

Sitemizdeki diğer ELAZIĞ – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu