Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriDiyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

1 Aralık Beygir.com DİYARBAKIR – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

DİYARBAKIR 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ORESTOS (2) ve MİRAYBATUR (1) birinciliğin güçlü adayları olup; ALİYE ÇEÇAN (3) ve KİBARYA KIZI (6) hata kollayacak safkanlardır.

2.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağında CESUR YÜREK (1) ve MILFORD SOUND (2) birinciliğingüçlü adayları olup; GOLDEN COUNTESS (5) ve PALESTINIAN BABY (7) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Denk güçteki safkanların mücadelesinde GÜNEYCE (1),ŞÜKRAN HANIM (4),GÖZLÜ (6) ve son koşusunu kazanan AYGÖNÜLBİR (5) değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Son iki koşusunu kazanan NARKOZCU (5) uygun rakipleri yanında favorimizdir. TACIM (8),ÇİFTÇİ SULTAN (2) ve OLGARHAN (6) favori safkanın hatasını kollayacak safkanlardır.

5.Koşu: Son koşularında etkili olan SEMETEY OĞLU (3) ve FOBİ (2) öne çıkan safkanlar olsada; kalite safkan KIRDEMİRKIR (7) ve son iki koşusunu kazanan KIRKDÖRT (9) ihmal edilmeyecek isimlerdir.

6.Koşu: Son koşusunu beğendiğimiz ORDİNARYÜS PINAR (6) favorimizdir. Son koşusunda tabela yapan USLAN (8) favorinin ciddi rakibi olup; NEW WIND (3-4) ve BEZZONİ (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Toparlanan SARAÇKIZI (4),formunu geliştiren SEL SEBİL (6),sevdiği mesafede KOZMİK (5) ve hazır durumdaki UNSTOPPABLE (8) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

ADANA 

1.Koşu: İyi durumdaki RAIN OF APRIL (3) koşunun favorisidir. PANABELLE (1),ZELENİKA (4) ve JAMAICA GIRL (6-7) favori safkanın hatasını bekleyecek safkanlardır.

2.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağında etkili koşuları ile BİLDENBEY (4) ve NURHABER (10) maiden’den çıkmaya en yakın safkanlar olup; GÜL DALININ OĞLU (7) ve İBOKAYA (8) hata kollayacak safkanlardır.

3.Koşu: Etkili formunu koruyan ÇELEBİ MAHMUT (3),toparlanan KEMPES (1),ekürisi ile FIRE PIECE (2-11) ve son koşusunu kazanan EZGİLİ (4) sırası ile değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Kum pistte iyi koşmasını beklediğimiz HIZ DELİSİ (1),koştuğu her koşuda etkili olan İSTİRK (3),biraz ara veren SILENT CAT (6) ve son koşusunu kazanan AMIGRA (4) koşuda söz sahibi safkanlardır.

5.Koşu: Son koşularında dikkat çeken ZOR BELA (10) ve KÜÇÜK DAYIM (5) birinciliğin güçlü adayları olup; ARAPÇOCUĞU (2) ve DİVAN BEYİ (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Son iki koşusunu kazanan YANLIZKURT (6) daha önce geçtiği rakipleri yanında favorimizdir. AĞINLI (3),TUNAHANBEY (2) ve GÖKÇEER (10) uzayan mesafede şanslı olan diğer safkanlardır.

7.Koşu: Etkili formunu koruyan SANCAR BEY (4) favorimizdir. Son koşusunu kazanan BUĞRACAN (14) favorinin ciddi rakibi olup; ATOMBOMBASI (6) ve SALİHİN OĞLU (5) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu