Diyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

18 Kasım Beygir.com DİYARBAKIR – İSTANBUL At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

DİYARBAKIR 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda KIYAMET (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FATOŞCAN (8) ciddi rakibi olacaktır.YAĞIZIM (6-9) ve ARASBEYİ (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: Formda olan AZAT KUŞU (4-2-8) koşudaki favori isimdir.ARATHANIMKIZI (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BOYACI (1) ve GAKKOŞKIZ (7) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla SÖNMEZAY (2) ve BİNBİR GECE (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.INNOCENT LOVE (1) en yakın takipçileri olacaktır.FOLLPROOF (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: Formda olan BAHABEY (11) koşudaki favori isimdir.HÜCUMCAN (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.EYYUPBABA (7) ve SUALP (9) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla KEÇEY (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GEÇ GELDÜNYA (1) en yakın takipçisi olacaktır.ORDİNARYÜS PINAR (5) ve NALÇABAŞI (4) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki SUN RESITAL (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.LITTLE CAT (2) ciddi rakibi olacaktır.SPLENDIDO (1) ve SON OF SEA (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi formuyla HIZLI ZELİŞ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.YEMCİREŞİT (2) ciddi rakibi olacaktır.AĞCAN HAN (6) ve GAPOĞLU (10) sonraki ihtimallerdir.

İSTANBUL 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda WOLF PRINCE (7) koşudaki ilk şanslı isimdir.KUBANGO (4) en yakın takipçisi olacaktır.DESERT LION (2) ve BELEGORSK (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: Formda olan DEMİRTÜTÜN (4) koşudaki favori isimdir.TORCHY (7) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SHERE KHAN (6) ve WESTERN POWER (9) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla PERHANE (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FOULITA (4) en yakın takipçisi olacaktır.DESIRES PEARL (1) ve MAKARON (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan DIRTY HARRY (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.GREAT DEMAND (6) en yakın takipçisi olacaktır.DOMDOM (4-12) ve MY NAME LEGEND (7) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla KAFADAR (4) ve KARACABEYASLANI (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KARAYÜREK (3-5) ciddi rakibi olacaktır.ÇİZMELİ (6-10) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: İyi durumdaki CANIS MAJORIS (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.GRAND LARA (9) en yakın takipçisi olacaktır.VIGASCOGNE (4) ve SAND BLLESRT (12) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi formuyla FAHRİYE HANIM (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DİLŞANKIZI (3) ciddi rakibi olacaktır.DİLŞEKER (5) ve YÜREĞİM (6) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Deneyimli jokeyiyle DRIVE FASTER (2-6) koşuda kazanmaya en yakın 
isimdir.TROJAN PRINCE (7) en yakın takipçisi olacaktır.BARB FACE (1) ve MY BIANCA (12) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Formda olan MIZZEN OF TURKEY (13) koşudaki favori isimdir.FLYING BLACK (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.WHO IS THAT CHICK (6) ve FESTINA LENTE (1) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu