İzmir TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

18 Şubat Beygir.com İZMİR – ŞANLIURFA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

İZMİR KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda GÜZELYÜZ (1),YORUM (3) ve DURUKIZ (5) birinciliğin güçlü adayları olup; HAYALGİBİ (6) koşunun sürpriz ismidir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan SKYLANDER (6) favorimizdir. İdeal mesafesinde LADY TIFFANY (1) favorinin ciddi rakibi olup; LKÜLÜNK SULTAN (4) ve BABY GAGA (2) hata affetmeyecek isimlerdir.

3.Koşu: Son koşularını ölçü almadığımız LEBRİZ (2) ve ERKEHAN (1) öne çıkan safkanlar olsada YABAN GÜVERCİNİ (3) ve MARSİLYA (6) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Uygun grup bulan MY ROYAL SUN (5) usta jokeyi ile favorimizdir. EXTRA POWER (3),GUNNER (4) ve DEM BABA (2) hata arayacak isimlerdir.

5.Koşu: Etkili koşuları ile BOZDAĞ EFESİ (1) ve iyi işlerle hazırlanan SİNGAPORE PRENSİ (5) birinciliğin güçlü adayları olup; KEHKEŞAN (3) ve KARA TURBO (2) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Son koşusunu kazanan WE LUCKY DAY (5) uyum sağladığı jokeyi ile favorimizdir. Formunu geliştiren AYTEN HANIM (4) favorinin ciddi rakibi olup; THE BEST GIFT (10) ve MY SPACE (1) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

ŞANLIURFA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile DREAM LINE (9) ve PRENSESIRMAK (10) birinciliğin güçlü adayları olup; STURDY (6) ve YAKATORI (8) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunda beğenilen DÜLDÜLBİR (1) favorimizdir. İyi durumu ile TIME OF FLIGHT (4) favorinin ciddi rakibi olup; BARGİLYA (6) ve HIZMALI (7) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Etkili koşuları ile HIZLI ZELİŞ (3) ve son koşusunu kazanan BİNDALINGÜLÜ (1) birinciliğin güçlü adayları olup; CANIM ÇİDEM (2) ve TEKFORDUNGÜLÜ (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Denk güçteki safkanların mücadelesinde LION ROCK (2),SUN RESITAL (3),WHITE (5) ve BURSIBUR (7) öncelik verilmesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan GÜVENBAKAN (2) favorimizdir. Etkili koşuları ile PEKKURT (1) favorinin ciddi rakibi olup; ALZENGİNOĞLUM (3) ve THERMESOS (9) hata affetmeyecek isimlerdir.

6.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile ERLİKHAN (4) ve KEÇEY (10) birinciliğin güçlü adayları olup; SARI BOĞA (8) ve BOZTEPE (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Toparlanan KAÇAR FEVZİ (11) ve son iki koşusunu kazanan HAKANSOYLU (10) birinciliğin güçlü adayları olup; BABA SÖNMEZ (2) ve VEYSİBABA (16) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu