Tahminler

12 Mayıs Bursa “HorseMan” Altılı Ganyan Tahminleri, Yorumları

BURSA 2.ALTILI GANYAN- ÇİM TAHMİNLERİ

1. ayak: Kilolar denk olsaydı WHITE LADY burada banko atım olacaktı fakat rakiplerine oranla ciddi bir kilo dezavantajı var. Bu yüzden yanına rakip yazmaktan yanayım. İlk rakibim starttan çıktığı anda bu gruptan bir gömlek üstün olan TUĞÇE HANIM olacaktır. Bugüne kadar karşılaştığı en kolay gruba denk gelen LEYDIBORS ve son olarak aradan iyi dönen bir başka start problemli safkan LADY DORA bu ayakta vereceğim son safkandır.

2. ayak: Pistini bulan eküri destekli VALHALA aprantisi iyi idare edebilirse çok şanslı olacaktır. Birkaç yarıştır takibimde olan GOLDEN KING start problemi yaşamazsa sonlarda sıkı gelecektir. Son yarışlarına oranla daha uygun kilo ile start alan (böyle gruplarda genelde kilo farkı birinciyi belirler) MOUNTAIN WARRIOR ilk etapta tuttuğum atlardır. Eğer geniş bir bütçe ile oynarsanız ikinci bir grupla kuponu destekleyebilirsiniz, çok fazla yoruma girmeden sıralarsak EMRES STAR, PAYBACK, DISTANT GREEN ve GRAND PRIX şeklinde kuponunuzu desteklemenizi öneririm.

3. ayak: Birbirlerini sürekli geçen safkanlar yine bir araya toplanmış durumda. Pistin ağır oluşu koşuyu ayrıca zorlaştırıyor. Bundan sonraki ayakları az atla geçeceğim için buraya biraz yüklenmeyi planlıyorum. İlk atım Adana’da Yeni Kartal’a toslayan DAĞTEKİNHAN, son yarışında startta kalmasaydı çok kolay kazanabilecek olan AÇIK BEY, inatçı karakterli pist ayırt etmeyen GREY CORAL, yarışın hızlı gitmesi için dua edecek olan sonları çok güçlü GUN POWDER, son iki yarışında N.Avcı ile bile çok iyi yarışlar çıkartan WEMBLEY M.Kaya ile daha iyi bir yere gelecektir, Kurtel ahırının HIGH TIDE’ı son olarak da çim pisti bilinmez olan fakat kum ve sentetik performansı bu gruba yetecek olan BALBALLILI ile bu ayağı kapatıyoruz.

4. ayak: Kumdaki koşularında geçemeyeceği bir rakibe toslayan DOLU TANESİ biraz riskli olsa da diğer ayakları biraz kalabalık geçtiğimiz için tekimiz olacaktır. (Kendi kuponlarınızda bu ayağı tek tutmuyorsanız takı değiştiren taylara dikkat edin derim.)

5. ayak: M.Kaya ile müthiş bir seri yakalayan ama S.Kaya ile son koşusunda hiçbir şekilde kendini yarışa vermeyen ve viraja gelmeden enseye basan CASH AKÇE’nin bugün aynı sorunlarını yaşamayacağını umarak banko veriyorum.

6. ayak: H yapsak içimizin acımayacağı bir ayak ile karşı karşıyayız. Sonlardaki acı sprintine çok güvendiğim ve unutulduğunda çok can yakan bir safkanla başlamak istiyorum; GÖNÜLVEREN son yarışları kumda da olsa bu atın oldukça etkileyici bir çim performansı var, üzerine en başarılı jokey / at performansı eklenince kazanması kâğıt üstünde sürpriz olsa da bizim için sürpriz olmayacaktır. Birkaç yarıştır denediğimiz ama bir türlü kendini fotoya atamayan bu sefer DB takviyeli NURGÜLÜM, Pist koşulları lehine olan DİLŞANKIZI, kazanmayı pek sık başaramasa da son yarışı yeterince iyi olan AKBARAN benim bu ayak için önereceğim son safkan olacaktır.
Herkese bol şanslar dilerim.

BURSA 2. ALTILI ŞABLONUM (ÇİM PİST)

1. ayak: 1.4.10.9
2. ayak: 1.9.11 /// 2.4.6.12
3. ayak: 3.1.6.7.11.8.2
4. ayak: 4
5. ayak: 7

6. ayak: 2.4.6.3

altılı tahmini, altılı ganyan tahminleri, bursa altılı tahminleri, altılı kuponu, altılı kuponları, yarış analizleri, koşu yorumları, günün teki, banko atlar, altılı tüyo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu