Koşu YorumlarıTahminler

2 Temmuz İstanbul Günün Koşu Yorumları, Günün Bankosu

3.AYAK:
Kum ve çim pistte koştuğu iki yarışı da kazanma başarısını göstererek ikide iki yapan Success iyi idman durumu ve formu ile tekrar kazanabilir.
Yeri olanlar için alternatif isimler ise Success akasında yakın farklar ile çim pistte ikinci gelen Santino ve son olarak maiden olmasınra rağmen ilk yarışında elde ettiği ikinciliği güzel olan Cash In yazılabilir.
4.AYAK:
Son kazandığı yarışı gösterişli bir şekilde kazanırken diri aksiyonlar ile rakiplerine hakim olan Abuş, bu kez sertleşen rakiplerine rağmen yine kazanmaya yakındır.
5.AYAK:
Son çim yarışında üçüncü kalan ancak bir önceki sentetik kum pist kupalı yarışta kazanırken formunu oldukça geliştirmiş görünen Mengübert yine koşacağı sentetik kum pistte bu grupta iddalı olması gereken ilk isimdir.
Son açık gruptaki çim pist yarışı baz alınmaması gereken Cancaş sentetik kum pistteki performansı ve formda jokeyi A.Sözen ile favorinin en sert rakibidir.
Son koştuğu iki yarış kısa vade-8 ve açık grup olan Hasan Abi, bugün koşacağı şartlı-5 yarışta üçüncü şanslı isimdir.
Yeri olanlar için yarışın sürprizini Bursa’da sert grupta elde ettiği başarılı dördüncülükten sonra İstanbul’da ilk mücadelesine çıkacak olan Kim Tutar Beni‘den ters bir sonuç gelebilir.
Kaynak: yildizlibulten.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu