Koşu YorumlarıTahminler

27 Temmuz “Beygir.com” İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda iyi durumda olan HASANŞAH(2) ve eküri avantajı olan BİLGEKURT(3-5) birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ALMAATA(1) yarıştaki güçlü rakibi olacaktır.TUMBULSABURUM(4) süpriz şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: İyi durumda olan ERDİNÇBEY(1) ve QUEEN OF NABOO(4) yarışın şanslı safkanlarıdır.BRAVE FAMILY(3) ve SHE IS MINE(5) sırasıyla diğer şanslı isimlerdir.

3.Koşu: İyi form durumuyla GÜNALHAN(4) yarışın favori ismidir.ARATBABA(6) ciddi rakibidir.ŞAFAK VAKTİ(11) ve SARI AĞA(10) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumuyla FINAL TRY(3) ve KARA ADİL(5) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir.TRIBECA(7) ciddi rakibidir.CASHIER(1) süpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: EL AZRA(1) yarışdaki şanslı isimdir.DIREHORSE(6) ve INSPIRATION(2) ciddi rakipleri olacaktır. AZURRA(5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

6.Koşu: Devam eden formuyla TÜRÜTCAN(2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.İyi durumda olan BLACK SAPHIRE(1) ciddi rakibi olacaktır.PAN IKONA(3) ve SPECIAL SWORD(5) diğer şanslı isimlerdir.

7.Koşu: Artan formuyla GALİPHAN(5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.VELOCITY(15) ve KASPAR(6) yakın takipçileri olacaktır.KOZMİK(10) diğer şanslı isimdir.

8.Koşu: İyi durumda olan BALASAGUN(12) ve TORNADO STRIKE(6) birlikte şans verilebilecek atlardır.AFRİKAYA BAKAN(1) ciddi rakibi olacaktır.MOLINARA(14) süpriz şans verilebilecek isimdir.

Kaynak: beygir.com

beygir.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu