Koşu YorumlarıTahminler

14 Eylül Nalkapon.com İSTANBUL – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

İSTANBUL At Yarışları

Nalkaponun Yorumu


1.ayak: Üçüncülüğündeki kondisyonuyla dikkat çeken SLEVEN, ekürili BLACK KHAN, hazırlıklarında beğenilen HOŞGÖRÜ ile SERÇE eşit şanslı isimler olup, birlikte yazılmalıdırlar.

2.ayak: Etkili formunu düzenli idmanlarıyla koruyan ve etkili binicisiyle start alacak olan ASCELLA günün bankosudur.

3.ayak: Bu yarışa özenle hazırlanan CİHANIM, düzenli idmanda olan CELERITAS sevdiği uzun mesafede TOLİKOPA ve etkili yarışlar koşan ARTIC MAN arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

4.ayak: Kalite safkan GÜMBÜRGÜMBÜR etkili jokeyiyle yarışın favorisidir. Son yarışını kazanırken göz dolduran HALİSBEY en ciddi rakibi olup, KURTÇABEY hata affetmez.

5.ayak: Sahip olduğu formunu düzenli idmanlarla koruyan LAMBOURN ile tempo yarışlarını seven ACIDERELİ en şanslı isimlerdir.HAMZA BİN DAVUT, GÖÇMENHAN ile PENTAGON FORCE daha sonraki şanslılardır.

6.ayak: Devam eden etkili formu ve sevdiğim esafede koşacak olan RABİA en şanslı isimdir. GÜNHAT, GÖKNAZ KIZI, ekürili DİLEKKAYA, ŞEN MÜRVET ile KARAGÜZEL daha sonraki şanslılardır.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:9-1-3-8
2.ayak:1
3.ayak:2-7-5-1
4.ayak:1-4-5
5.ayak:3-2-9-5-7
6.ayak:5-4-3-10-6-8


ADANA At Yarışları

Nalkaponun Yorumu


1.ayak: İlk kez start alacak olan tayların bu yarışında; BESTEHAN, ZAHDELİ, HEMİNGE, JOKER BEY, AYŞATHAN ve MENEVİŞLİ sırasıyla şanslı taylardır.

2.ayak: Son yarışları ve form durumu iyi olan BIG FATHER ilk şanslı isimdir. Yatkın olduğu kısa mesafede OFSAYT, hazırlıklarında beğenilen BROWSER ile ekürili FOERT LAUDERDALE diğer şanslılardır.

3.ayak: Başarılı yarışlar koşan KIŞ ilk şanslı isimdir. Uygun kilosu ve formuyla DİLANIM rakibi olup, AYLARA, REAL SWING ile JUST BLUE de ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak: Yarış hazırlıklarında beğenilen BİLGİLİKIZ ile DİKKAFALI en şanslı taylardır. ATMACA BEYİ ve KOLSUPĞLU diğer şanslılardır.

5.ayak: Muntazam idmanlarıyla formunu koruyan HUMA KUŞU sevdiği pist ve mesafede günün bankosudur.

6.ayak: Etkili yarışlar koşan DULOCAN ilk şanslı isimdir. Formunda sürekli gelişmeler kaydeden SARDES ile iyi durumdaki SEDEFKAR sert rakipleridir.


Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:6-5-2-3-1-9
2.ayak:5-2-1-6
3.ayak:3-6-1-7-2
4.ayak:8-9-1-3
5.ayak:2
6.ayak:5-3-1

Diğer sitelerin tahmin ve yorumları görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: nalkapon.com ganyantime.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu