Koşu YorumlarıTahminler

10 Kasım LiderForm ŞANLIURFA – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

ŞANLIURFA

KÜÇÜK RIVER’dan Bu Kez Birincilik Bekliyorum

1.Ayak: Bu sezon Elazığ’da 1600 metrede kazanan, değişik mesafelerde dördüncülükler yapıp buradaki son koşusunda ike başarılı bir ikincilik yapan SURUÇKAN son haftalarda iyi bir form yakalamış olup itinalı ahır bakımı ile ilk şanslı atım. Son koşusunda tabelaya girememesine rağmen Ankara çimindeki bir önceki dördüncülüğü ile ilgimi çeken GOBAK OĞLUYAM turvakar işlerle hazırlanırken, itinalı ahır bakımı ile Suruçkan’ın öncelikli rakibi olacaktır. Geçen sezon burada 1400 nemli pistte kazanan, üç yarış evvel Diyarbakır’da 2000 metrede yine kazanıp son koşularını ölçü almadığım ÇİFÇİ BAŞI özenle hazırlandığı bu koşuda bence kesinlikle ihmale gelmez. Burada katıldığı tek yarışını bu pist ve mesafede2.29.25 ile kazanan EFE HAÇIM süren form durumu ile bir diğer şanslı atımdır. Daha önce burada ve Elazığ’da birincilikler yapıp Diyarbakır’daki son koşusunda ise tatminkar bir dördüncülük yapan ÇÖL AVI itina ile hazırlandığı bu koşuda bence gözden uzak tutulmamalıdır. Bir süredir start almamasına rağmen Elazığ, Adana ve bu pistte toplamta dört birinciliği bulunan BİR SAYFA, hafta sonu yaptığı 800/58.8 29.8 Ç galobu ile dikkat çeken MİRAY BATUR ve ağır kilosuna rağmen memsafeye yatkın olan CULAP BEYİ sağlam kuponlara mutlaka yazılmalılardır.

2.Ayak: Son koşusunu Elazığ kumunda 1800 metrede 2.10.76 ile kazanan SIRRA KADEM hafta sonu yaptığı 800/59.8 30.2 R galobunda formunu koruduğunu kanıtlarken, sevdiği Şanlıurfa pistinde en şanslı isimdir. Yakaladığı etkili formu ile Elazığ’da üst üste üçüncülükler yapıp Şanlıurfa’ya formda gelen EYYUP BABA bu koşusu için yaptığı 800/58.6 31 Rgalobunda itina ile hazırlandığını kanıtlarken, Sırra Kadem’in en yakın rakibi olacaktır. Diyarbakır’daki son 1700 metrelik yarışında ağır kilosuna rağmen 2.04.78 ile etkili bir üçüncülük yapan BİLBAY her geçen gün artan bir form durumuna sahip bulunması ile bence kesinlikle ihmale gelmez. Tabelaya yakın sonuçlar aldığı yarışlarının ardından bu koşusuna özenle hazırlanan uygun kilolu SERVET KAYA mesafesinde start alacağı bu yarışta bir diğer şanslı isim. Daha önce burada 1900 metrede iki kez, bu mesafede bir kez kazanan ekürilerden BOKSÖR KAYA beğenilen idman pisti görünümü ile gözden uzak tutulmamalı. Önde istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda çok başarılı koşan GADDARIN OĞLU ve zaman zaman başarılı koşabilen süratli safkan KANKARTAL kuponlarda bulundurulmalıdır.

3.Ayak: Son koşusunu Elazığ’da 1900 metrede 2.15.76 ile kazanma başarısını gösteren AKREBİN GÖZÜ bu yarışı için yaptığı idman ve galoplarında formunu devam ettirdiğini kanıtlarken, yine birinciliğe en yakın isimdir. Son haftalarda iyi bir form yakalayarak ard arda başarılı bir performans sergileyip bu tip mesafelerde başarılı koşabilen GÜLDEREN bu koşusu için yaptığı hazırlıklarında dikkat çekerken, mesafesinde koşacağı bu yarışta Akrebin Gözü’nün en ciddi rakibi olup ayırt edilmeden yazılmalılardır.

4.Ayak: Adana’da bu sezon kumda ve çim pistte altı kez üçüncülük yapan, son koşusunda 1200 ağır çim pistte başarılı bir iikincilik yapan grubun tecrübeli ve formda tayı olan KÜÇÜK RIVER bu kez kazanacak forma ulaşmış olup kuponlara tek yazılabilir. Bu tayın yanına at yazmak isteyenlere ise önereceğim isimler; RADETZKY ve HAVAR olurlar.

5.Ayak: İstenen forma ulaşıp son koşusunu Diyarbakır’da bu mesafede 1.15.20 ve 5 boy farkla kazanma başarısını gösteren OTOFROCK Şanlıurfa pistine formda geldiğini hafta sonu yaptığı 800/50.9 25.8 Ç galobunda belli ederken, yine birinciliğe en yakın isimdir. Son altı yarışında Elazığ’da ve Diyarbakır’da bir kez kazanıp diğerlerinde ise tabelada kendisine yer bularak ilgimi çeken SINCITY hafta sonu 800/53 26.3 R galobu ve etkili binicisi ile Otofrock’un en yakın rakibi. Bir süredir start almamasına rağmen yeterli idmanlara sahip bulunan ve son üçüncülükleri olumlu PRINCE DESTAN ise dinçlikle bence kesinlikle ihmal edilmemelidir.

6.Ayak: Gücü nispetinde bu tip mesafelerde etkili sonuçlar alabilip idmanlarında da akıcı görünen VEZİR TAY en şanslı isim. Bir süredir start almamasına rağmen düzenli idmanlarla iyi bir hazırlık devresi geçiren eküri avantajına sahip MİNİFREYİS mesafesinde koşacağı bu yarışta Vezirtay’ın en yakın rakibi olacaktır. Bu tip gruplardaki son dördüncülükleri ile dikkatimi çeken KIMIZ her geçen gün daha iyi duruma gelirken, kesinlikle ihmale gelmez. Bir süre istirahatin ardından bu koşusuna kusursuz hazırlanan ASİ SÖNMEZ bu tip mesafeli kum pist yarışlarına olan uyumu ile bir diğer şanslı atım. Son koşusunda tabela dışı kalsa da bir önceki yarışını kazanan PORTÜR ŞEFİ ve geçen hafta koşup bu pist ve mesafede1.47.81 ile kazanan ARDAKUSİ kuponlara yazılmalılardır.

Altılım: (3.7.4.6.5.8.9.1) (1.4.5.11.9.2.6) (4.2) (1) (3.4.6) (2.1.6.3.5.7)

İZMİR

Formda Geldiği Pistte SARJANA

1.Ayak: İk yarış koştukça sonra geçen haftaki yarışını burada 1200 kum pistte kolay bir şekilde kazanan SELÇUK OĞLUhafta sonu yaptığı 600/39.8 25.6 R sprintindeki kolay görünümü ile formunu koruduğunu kanıtlarken, sevdiği pist ve mesafede başta düşündüğüm isimdir. Bu pist ve mesafedeki son yarışında 1.31.61’lik derecesi ile yarım boy farkla ikinci kalarak dikkatimi çeken KIZIL BULUT hafta sonu yaptığı 800/49.5 25 R galobunda gelişen forma sahip bulunduğunu kanıtlarken, Selçukoğlu’nun en yakın rakibidir. Bursa’da 1200 kumda kazandıktan sonra son yarışında bu mesafede yine ikincilikte kalıp dikkatimi çeken LEYDİ INTO hazır ve bir o kadar da formda geldiği pistte bence kesinlikle ihmale gelmez. İstikrarlı bir form grafiği çizerek bu pist ve mesafedeki son yarışında güzel bir üçüncülük yapan SERCAN BEY sabah idmanlarında gayet iyi durumda olduğunu belli ederken, bir diğer şanslı isim. Pist ayırt etmeden başarılı koşabilip formunu belli eden STAR HOPE hafta sonu yaptığı 600/36 23.3 Ç güzel dereceli sprintinde kusursuz bir görünüm sergilerken, grubunda sağlam kuponlara mutlaka yazılmalıdır.

2.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşup 1600 kum pistteki son yarışında ikinci olup dikkatimi çeken uygun kilolu HASAN BABA hafta sonu yaptığı 800/50.3 25.8 ÇR galobunda fotoyu kulakları dik ve kendinden emin bir şekilde süzülürken, mesafesinde ilk şanslı atımdır. Bu sezon İstanbul’da 1600 ve 1900 çimde dikkat çeken üçüncülükler yapıp son koşusunda ise 1400 nemli pistte üçüncülük yapan eküri avantajlı AKALIN hafta sonu yaptığı 800/48.7 24 Ç galobunda fotoyu kulakları dik bir şekilde geçerken, bence kesinlikle ihmale gelmez. Son yarışını bu pist ve mesafede kazanma başarısını gösteren LILYANA GRACE bu koşusu için yaptığı çalışmalarında formda görünüm sergilerken, ihmale gelmez. Üç yarış evvel burada 1900 çimde kazanan, daha önce de çimde ikinci ve üçüncülük yapıp son kum pist koşusunu ölçü almadığım BENİM ZAMANIM hafta sonu 800/53.3 25.3 ÇR galobunda bu koşusu öncesi dinç tutulurken, bir diğer şanslı atımdır. Bu sezon bu pist ve mesafede üç kez start alıp iki ikincilik yapıp son koşusunda ise kum pistten etkilenen RAIN GODDESS hafta sonu yaptığı 800/50.3 24.3 R galobundaki dikkat çeken görünümü ile gözden uzak tutulmamalı. Bu usezon burada bu pist ve mesafede 1.46.66 ve 1800 çimde 1.50.91 ile arka arkaya birincilikler yapmış bir isim olan KASABALI TEMEL, bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan UNDER GROUNDER ve bu pist ve mesafede geçen sezon birinciliği bulunan RODIKA sağlam kuponlarda gözden uzak tutulmamalıdır.

3.Ayak: Bu pist ve memsafedeki son koşusunda bir süre yarışı önde forse etmesine rağmen yakın ara ikinci kalıp dikkatimi çeken ve Altınöz’lerin itina ile hazırladıkları TOSUNUM Cumartesi sabahı yaptığı 800/56 27.6 R galobunda beğeni toplarken, sevdiği pist ve mesafede en şanslı isim. Son yarışını 1600 kumda 1.55.40 ile kazanma başarısını gösteren, bu pist ve mesafede de 2.17.85’lik derecesi ile ikinciliği bulunan YAKŞİGÜZEL süren form durumu ve mesafesinde Tosunum’un en yakın rakibi olacaktır. Burada 2000 kum pistte kazanırken Tosunum’u yarım boy fark ile geçen, bu pist ve mesafede üçüncülüğü bulup son koşusunda ise 1600 kumda etkili bir ikincilik yapan GASTİN kendisine göre grupta koşacağı bu yarışta kesinlikle ihmale gelmez.

4.Ayak: bu sezon bu pist ve mesafede iki kez ikinci olup 1200 ıslak pistte kazandıktan sonra son yarışını 1200 kumda üçüncü bitiren DOĞAN NEHİR hafta sonu 600/42.7 28.2 R sprintinde fotoyu kulakları dik bir şekilde geçerken, sevdiği pist ve mesafede başta düşündüğüm isim. Kapalı gözlük takıp koştuğu ıslak kum pistteki 1200 metrelik yarışını 1.24.56 ile kazanma başarısını gösteren İLAYDA NUR devam eden formu ve itinalı ahır bakımı ile Doğannehir’in en ciddi rakibi olup ayırt edilmeden yazılmalılardır.

5.Ayak: Yarış koştukça daha iyi duruma gelen ve bu yarışına ilgilileri tarafından kenterlerle hazırlanan YAVUZBEY ahırdan bu kez farklı koşar gözü ile bakılırken, bilinen çim pist gücü ile benim favori atımdır. Geçen haftaki 1700 metrelik çim pist yarışında daha iyi grupta etkili bir ikincilik yapan KARAEFE sabah çalışmalarında genel görünümü ekibimiz tarafından beğenilirken, sevdiği çim pistte Yavuzbey’in en yakın rakibi olacaktır. İstanbul’dan geldikten sonra buru 1400 kumda kazanıp, 2000 ıslak pistteki ikinciliği de başarılı olup geçen haftaki yarışını ölçü almadığım GEÇİLMEZ kendisine göre bir grup bulması ile bence ihmale gelmez. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarında başarılı bir performans sergileyebilenSERTBOĞAÇ ise kendisine göre grupta bir diğer şanslı atımdır.

6.Ayak: Ankara çiminde koştuğu bu mesafedeki son yarışını 1.13.69 ile kazanma başarısını gösterip İzmir pistine formda gelen ve bu yarışı için yaptığı 1000/1.05 26.6 R galobunda formda ve kolay bir görünüm sergileyen SARJANA yine birinciliğe en yakın isim olup kuponlara tek yazılabilir. Bu safkana rakip arayanlara ise ADİSA ve CARAMBITA’yıdeğerlendirmelerini öneririm.

Altılım: (1.6.4.5.2) (10.11.2.6.4.3.8.1) (3.4.5) (2.3) (7.2.5.4) (2)


Sitemizdeki diğer ŞANLIURFA-İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: Uzmanın Görüşü (liderform.com.tr) 




Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu