Koşu YorumlarıTahminler

13 Kasım LiderForm DİYARBAKIR – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

DİYARBAKIR 

TRIBECA kazanacak forma ulaştı

1.Ayak: Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayarak 1200 metredeki son ikinciliği ile beğenimi kazanan ALTIN IŞIK bu koşusu için yaptığı çalışmalarında formda bir görünüm sergilerken, başta düşündüğüm isim. Bir önceki yarışını bu pist ve mesafede 1.24.72 ile kazanıp Adana’daki son koşusunu ölçü almadığım BABA SÖNMEZ bu tip mesafelerde etkili koşabilirken, mesafesinde katılacağı bu yarışta Altınışık’ın en yakın rakibi. Son iki koşusunu da kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden KIRPAPATYA hafta başı bu yarışı için yaptığı 800/57.9 29.9 HÇ galobunda sağlıklı bir görünüm sergilerken, kesinlikle ihmale gelmez. Burada katıldığı yarışlarında oldukça başarılı sonuçlar alan formdaSİTEMKAR hafta arası 800/57.4 28.6 Ç galobu ile bir diğer şans verdiğim isimdir.

2.Ayak: Sezon başı bu pist ve mesafede, Elazığ’da yine bu mesafede kazanan, son koşusunda da 1900 metrede başarılı bir ikincilik yapan DİLA SULTAN sabah idman pistinde yakaladığı güzel formunu koruduğunu kanıtlarken, ilk şanslı atımdır. Bu tip gruplardaki son yarışlarında üst üste başarılı sonuçlar elde eden NURAYASI bu koşusu için yaptığı çalışmalarında formda görülürken, Dila Sultan’ın en yakın rakibidir. Elazığ’daki son yarışında bu mesafede güzel bir ikincilik yapanAKBEGÜM beğenilen 800/57.3 28 Ç galobu ve mesafeye olan uyumu ile kesinlikle ihmale gelmez. Bir süre istirahatin ardından bu koşusu için yaptığı hazırlıklarında gayet iyi durumda görünen BÜNYAN turvakar işler yaparak bu koşusuna hazırlanırken, bir diğer şanslı atımdır. Son koşularında dikkat çeken beşincilikler yapan KATI ÖSKAN hafta arası 800/59.7 30.8 ÇR galobunda bu koşusu öncesi dinç tutulurken, gözden uzak tutulmamalı. Bu tip mesafelerde zaman zaman dikkat çeken yarışlar yapabilen KİBARYA KIZI ise sağlam kuponlara yazılmalıdır.

3.Ayak: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olup son koşularında başarılı bir performans sergileyen BRAVE GREY Salı sabahı yaptığı 800/52 25.8 R galobunda bu koşusu öncesi dinç tutulurken, başta düşündüğüm isim. Son koşusunda burada yakın ara beşinciliğiyle formunu düzelttiğini gösteren KARTALBEY yaptığı 1000/1.02.9 24.7 Çgalobunda fotoyu zıpkın gibi geçerken, seri stili ile Brave Grey’in öncelikli rakibidir. Son iki koşusunda sert gruplarda ağır kilolarla dördüncülüklerini beğendiğim, daha önce burada 1800 ve 1900 kumda kazanan BEST COMMANDER sabah çalışmalarındaki canlı görünümü ile bence kesinlikle ihmale gelmez. Bir süre istirahatin ardından tercih ettiği bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan RANDOM SCORE bir diğer şans verdiğimiz isimdir. Son koşusunda tabela dışı kalsa da bir önceki ikinciliği güzel olan SOUND OF STORM gözden uzak tutulmamalı. Bu pist ve mesafedeki son koşusunu1.50.18 ile kazanıp aynı formunu koruyan CHAMONIX ve uzun mesafeye yatkın olan ZENDA bugün için sağlam kuponlarda gözden uzak tutulmamalıdır.

4.Ayak: Üst üste burada katıldığı son üç yarışında üçüncülükler yapan ve sabah hazırlıklarında gelişen bir forma sahip bulunduğunu belli eden TRIBECA bu tip mesafelerde etkili koşabilmekte olup mesafesinde koşacağı bu yarışta kuponlara tek yazılabilir. Bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere ise BLACKS WINNER ve ZAKHAROVA’yı öneriyorum.

5.Ayak: Üç aydır koşmasa da bu grubun üzerinde performansa sahip olan daha önce burada, Adana-Elazığ ve Urfa’da altı birincilik yapan COŞKUN GIRL hafta başı yaptığı 1000/1.06.3 25.8 HÇ galobunda itina ile hazırlandığını belli ederken, mesafesinde başta şans verdiğim isim. Elazığ’da bu mesafedeki son yarışını 1.13.87 ile kazanarak Diyarbakır pistine formda gelen MY SPARKLER bu koşusu için yaptığı 800/51.4 25.4 Ç galobunda göz kamaştırırken, Coşkungırl’ün en yakın rakibi olacaktır. Burada üç kez start alıp birini kazanan, diğer ikisinde de ikiniclikler yapan formda İKAB düzenli hazırlıkları ile bence ihmal edilmeye gelmez.

6.Ayak: Bir önceki koşusunu Elazığ’da 1900 sulu pistte uzak ara kazanıp son yarışında ise 2000 kumda ağır kiloyla üçüncülük yapan YAHYA REİS sabah hazırlıklarında güzel formunu koruduğunu kanıtlarken, başta düşündüğüm isim. Elazığ’da üst üste ikincilikler yapıp son koşusunda sert rakiplerinden etkilenen ERTAN BEY sabah çalışmalarındaki dikkat çeken görüntüsü ile Yahya Reis’in en yakın rakibi olacaktır. Hafta arası 800/55.6 28.9 Ç galobunda diğer işlerinden daha fazla göze çarpan ALPSOY mesafeye olan uyumu ile bence kesinlikle ihmale gelmez. Sezon başı bu pist ve mesafede kazanma başarısını gösteren BURAĞIM sabah çalışmalarındaki canlı görünümü ile bir diğer şanslı atım. Uzun aradan sonra Elazığ’da bir yarış görüp beşinci olan GÖKDERE gelişen form durumu ile bence sağlam kuponlarda bulundurulmalıdır.

Altılım: (1.2.5.6) (2.4.5.1.3.13) (2.3.1.5.4.10.11) (5) (1.4.3) (2.11.5.8.1)

İZMİR

KASTAL’ın bu grubu geçmesini bekliyorum

1.Ayak: Son koşusunda 2000 çim pistte buradaki rakibi Bufavento’nun ardından başarılı bir ikincilik yapan, daha önce burada 1900-2000 çimde kazanma başarısını gösteren BALOUCAT Salı sabahı 600/35.5 23 R sprintinde bu koşusuna itina ile hazırlandığını belli ederken, başta şans verdiğim isimdir. Bu sezon Bursa’da 1800 çimde iki kez kazanıp 1700 metrede de ikincilik yapan ve kuma alınan son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım GUNPOWDER yine Bursa’da Salı sabahı 600/36.5 24.2 R sprintinde güzel bir hazırlık devresi geçirdiği görülürken, Baloucat’in en yakın rakibi olacaktır. Sezon başında 1800 ağır çimde ve 1700  normal çimde birincilikler yapan, son koşusunda tabela dışında kalsa da bir önceki ikinciliği güzel olan MY PORTOFINO Salı sabahı 600/36.2 23.8 R sprintinde itina ile hazırlandığı ekibimizce görülürken, bence kesinlikle ihmale gelmez. Son koşusunda ağır pistten olumsuz yönde etkilenen ancak daha önce bu pistte 2000 metrede ike kez kazanan ve 1.44.62’lik performansa sahip bulunan BUFAVENTO bir diğer şanslı atımzdır. Bu pist ve mesafedeki bir önceki yarışında 1.44.81 ile ikinci olup kumdaki son üçüncülüğü de olumlu olan DESTAN AĞA her geçen gün gelişen formu ile gözden uzak tutulmamalı. Zaman zaman da olsa bu tip gruplarda başarılı koşanSPECTACULAR GIRL ve bu yarışına ciddi işler yaparak hazırlanan CEO sağlam kuponlarda kesinlikle göz ardı edilmemelidir.

2.Ayak: Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan IRON SUN hafta sonu yaptığı 800/50.7 24.7 R galobunda eşgal olarak ilgi çekerken, ilk şanslı atım. Son haftalarda pist çalışmalarında dikkat çekmeye başlayan KING BOY çime yatkın kan hattı ile bugün için Iron Sun’un öncelikli rakibi olacaktır. Uzun zamandan beri bu koşusuna kusursuz hazırlananANIZARBOS güzel işleri ile de dikkat çekerken, bence kesinlikle ihmale gelmez. İdman pistinde eşgal olarak kondisyonerlerin ilgisini çektiği LA RELANCE hafta sonu yaptığı 1000/1.04 25.5 Ç galobunda genel görünümü ekibimizce beğenilirken, bir diğer şanslı isim. İstanbul’da güzel bir hazırlık devresi geçirerek İzmir’e formda gelen SON DEM ve MY LAL sağlam kuponlarda gözden uzak tutulmamalıdır.

3.Ayak: Kum pistte koştuğu iki yarışıda başarılı olan özellikle 1200 kum pistteki son yarışında ikinci olurken sonlarda yaptığı etkili sprinti ile dikkatimi çeken FAHRİYE HANIM bu koşusu için yaptığı çalışmalarında formda görünüm sergilerken, başta düşündüğüm isimdir. Daha önde bu pist ve mesafede kazanan, son koşusundra tabela dışında kalsa da bu koşusuna güzel dereceli işler yaparak hazırlanan ATOMUN OĞLU itinalı ahır bakımına da sahip bulunması ile FahriyeHanım’ın en yakın rakibi olacaktır. Grubun istikrarlı ismi olup pist ayırt etmeksizin üst üste başarılı yarışlar çıkaran DİNÇBEYSalı sabahı 600/43 28.5 R sprintinde nefes açıp kondisyon toplarken, kesinlikle ihmale gelmez. Son yarışında ağır kilosundan etkilenip tabela dışı kalsa da bir önceki 1300 metrelik sulu kum yarışında üçüncülük yapan DAYI DAYI bu kez normale dönen kilosu ile bir diğer şans verdiğim isimdir.

4.Ayak: Buradaki ilk startını 1400 kumda 1.28.40 ile kazanın yine aynı pist ve mesafede 1.28.16 ile ikinci olduktan sonra son startında 1200 kumda 1.13.31 ile ikinciliği oldukça başarılı MAKTOUB hazırlıklarında güzel formunu koruduğunu kanıtlarken, lehine pist ve mesafede başta düşündüğüm isimdir. Sezon başı burada 1400 sulu kumda 1.27.06 gibi iyi bir dereceyle kazanan, son yarışında da 1300 ıslak pistte ikinci olan SON OF SEA Salı sabahı 600/36 24 R sprintinde beğeni toplarken, Maktoub’un en yakın rakibi olacaktır. Bu pist ve mesafede 1.27.261.27.84’lük derecelerle kazanıp son koşusunda da uzun mesafede tatminkar dördüncülük yapan LİDERTINAZ Salı sabahı yaptığı 600/36.2 24.7 R sprintinde ilgimi çekerken, kesinlikle ihmale gelmez. Son iki koşusunda burada başarılı performans gösteren UTKUNŞAHhazırlıklarında beğenimi kazanırken, bir diğer şanslı atımdır.

5.Ayak: Geçen yıl burada 1400 çimde 1.24.43 ile kazanıp yine aynı pist ve mesafede 1.21.82 gibi güzel bir derece ile ikinci olan süratli safkan TIME TO DANCE İstanbul’dan hazır ve bir o kadar da formda gelmiş olup yine birinciliğin en güçlü adayıdır. Daha önde burada 1200-1300 çimde Grup ve Kv koşular kazanan, Bursa’daki son 1500 metrelik koşusunu kazanmayı başaran ÇARÇIRA çimde etkili yarışlar koşabilmekte olup ideal mesafesinde Tıme To Dance’nin en ciddi rakibi olup ayırt edilmeden yazılmalılardır.

6.Ayak: Son koşusunda tabela dışında kalmasıne rağmen daha önce bu pist ve mesafede 2.28.86’lık derecesi ile Kv-8’de güzel bir üçüncülük yapan KASTAL İstanbul’da hazırlanarak hafta sonu yaptığı 800/55.2 28 R galobunda dikkat çekerken, sevdiği uzun mesafede bu kez kazanmasını bekliyor, kuponlara tek yazmanızı öneriyorum. Bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere ise SUBAŞI ve CİHANSER’i öneririm.

Altılım: (7.5.3.4.1.6.2) (2.3.1.4.6.5) (8.2.5.1) (8.2.3.6) (6.2) (11)


Sitemizdeki diğer DİYARBAKIR-İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: Uzmanın Görüşü (liderform.com.tr) 




Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu