Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Aralık Beygir.com KOCAELİ – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ

1.Koşu: Artan form durumu ve eküri avantajıyla ECEHANIM (2-1-3-9) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. MAYISKAYA (8) ve HALE HANIM (5) ciddi rakipleri olup HAZAN YELİ (7) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan MEYDAN (1) ve etkili jokeyiyle son startını rahat kazanmış olan UMUDUN RENGİ (3) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup KIRIMKIZ (4) ve ATMOSFER (5) ciddi rakipleridir.

3.Koşu: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan WHITE MIST (7) ve RED ZEYTEEN (4) devam eden form durumlarıyla öncelikle şans verdiğimiz isimler olup TRALLES GIRL (6) ciddi rakipleridir. CORITIBA (1) ihmal edilmemelidir.

4.Koşu: Kum pistteki iki startında da başarılı bir performans sergilemiş olan DON VITO CORLEONE (7) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. GOOD HEARTED (5) ciddi rakibi olup MY SPACE (3) ihmal edilmemelidir. KÜLÜNK AĞA (2) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Aynı pistteki son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan BUHARALI (2) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Artan formuyla MELİKE HANIM (6) ciddi rakibi olup ekürili KUZEYİNKIZI (5-4) ve ÇÖREKLİ GÜZELİ (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son startını uyumlu binicisiyle kazanmış olan WIND RUNNER (9) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Son koşularıyla dikkat çeken ÇİFTÇİ AĞA (1) ve HATTUŞAŞ (2) ciddi rakipleri olup MEHMET AMCAM (3) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Kum pistteki son yarışlarında başarılı bir performans sergilemiş olan LORD WHO (3), KONDANSATÖR (2) ve MEGAS (5) devam eden form durumlarıyla birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Artan formuyla hafif kilolu MISTER DEXTER (7) ciddi rakipleridir.

8.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan BAŞOĞUL (1) devam eden formu ve tecrübeli jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son startını ölçü almadığımız SUBAŞI (6) ciddi rakibi olup KAYA PINARLI (4) ve SARPBEY (9) sonraki ihtimallerdir.

ADANA 

Tahminleri kısa sürede eklenecektir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer KOCAELİ – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu