Adana TahminleriBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

28 Ocak LiderForm BURSA – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA

Bursa’da Teklerim Maiden Koşularda

1. AYAK: Sürprize müsait olan ilk ayağın sağlam tutulmasını öneriyor, kuponlara fazla at yazılmasını tavsiye ediyorum. Öncelikle formunda ilerlemeler olduğunu son yarışını 2100 kum pistte 3.olarak gösteren (2) AKÇABEY ilk şans tanıdığım isimdir. Pazartesi sabahı yaptığı 600/41,5 27,3 R sprintinde formda görünüm sergileyen (1) TOYDEMİR BATUR mesafeye yatkın olması ile bu safkanın en ciddi rakibidir. 1900 kum pistteki son yarışında 3.lük elde ederek gün geçtikçe daha iyi duruma geldiği görülen safkanlardan (9) ALANGU kesinlikle ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim diğer isimdir. İzmir kum pistindeki son uzun mesafeli yarışlarında adından söz ettirerek tabeladan düşmeyen (8) TOSUNUMdeğerlendirilmeye alınmalıdır. Kocaeli 1700 kum pistinde kazanarak ardından Bursa’daki koşusunda tabela dışı kalan (7) KIRIMKIZ bu gruba gücünün yetmesini beklediğim isimler arasındadır. Ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (6) ŞAHSERDAR çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, son yarışını fazla ölçü almadığım safkanı dikkate almanızı tavsiye ederim. Ciddi hazırlandığını 1000/1,12,7 30,3 Ç galobunda ilgi çekerek gösteren ve bu tip mesafelere yatkın olan (5) RANA ATEŞİ sağlam kuponlarda değerlendirilmesini önereceğim diğer isimdir. Ön tarafta boş bırakıldığı zaman iyi sonuçlar elde edebilen isimlerden (4) HÜRDAĞ formunda gelişme kaydetmesi ile rakiplerinin yapacağı en ufak hatayı affetmeyecektir. Geçen hafta Kocaeli’deki yarışında etkisiz kalan (3) KANDAHAR yarış içerisinde stilinde rakiplerinin olmasına rağmen süratli bir isim olmasından dolayı sürpriz yapabilir. Tabela sonlarında yer bulduğu koşuları ardından daha iyi duruma geldiği görülerek uygun kilo avantajına sahip bulunan (10) ÖZGÜR TAY hata affetmeyecektir. Son yarışları başarısız olmasına rağmen uygun sıklet avantajı ile (11) LIVORN bu kez farklı sonuç almaya çalışacaktır.

2. AYAK: Maiden koşuda grubun en formda isimlerinden olan (1) ACEMBEY 1200 kum pistteki son yarışında 1.23.77derece elde edip başarılı 2.liği ile dikkatimi çekerken, uyum sağladığı aprantisi ile kazanmasını beklediğim tayın kuponlara tek yazılmasını öneriyorum. Her geçen gün daha farklı duruma gelerek 1200 kum pistteki son 2.liğinde 1.23.99derece yaparak beğendiğim (4) KIRBAÇ bu safkanın en ciddi rakibi görünürken, geniş kuponlarda değerlendirilmeye alınmalı.

3. AYAK: İki ay aradan sonra start aldığı yarışında mesafenin kendisine göre uzun olmasından dolayı nefes yönünden zorlanarak temposu düşüp tabela dışı kalan (4) CERRAH formunda önemli gelişme göstermesinin yanısıra bu kez daha uygun mesafesinde ilk şans tanıdığım isimdir. Tabela dışı tamamladığı yarışından sonra ciddi hazırlandığını gördüğüm(2) AKOĞUZ koşu içerisinde süratli safkanların fazla olmasından dolayı yapacağı düzlük sprinti ile adından söz ettirebilecek güçtedir. Ekürilerden geri alındıktan sonra idman pistinde açıklarını gidermek için önemli çaba sarffettiğini gördüğüm (3) ALMAATA dinçlik yarışlarını seven bir isim olmasından dolayı değerlendirilmeye alınmalıdır. Ard arda kazanarak son kısa mesafeli koşusunu tabela dışında bitiren (1) YILDIZHAN STAR kusursuz idman görüntüsü ve seri yapısı ile kuponlara mutlaka yazılmalıdır. İzmir’deki son yarışında starttan oldukça geç çıktığından dolayı tabela dışı kalan(6) SANCAKGÖR ise bu kez aynı titizliği tekrarlamadığı taktirde üst sıraları zorlayabilecek güce sahiptir.

4. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadelesinde grubun en formda isimlerinden olan (1) ASLAN DAYI 1400 kum pistte1.29.77 derece yapıp kazandığı yarışından sonraki koşusunda yine aynı pist ve mesafede 1.27.63 derece ile fotoyu önde geçerek dikkatimi çekerken, son olarak 1800 kum pistte 2.olan tayı kendisini iyi tanıyan jokeyi H.Ketme ile 1.liğe yakın görüyorum. Kocaeli 1400 kum pistindeki son 2.liğinde 1.28.11 derece elde ederek başarılı 2.liği ile beğendiğim (5) KÜLÜNK SULTAN seri bir isim olmasından dolayı kuponlara mutlaka yazılmalıdır. İzmir’deki yarışlarında adından söz ettiren (2) BATUHAN BEY ise etkili formunu aynı şekilde sürdüren diğer safkan olmasından dolayı sağlam kuponlarda önerimdir.

5. AYAK: Sürprize açık olan bu ayakta geçen hafta Kocaeli 1700 kum pistindeki koşusunda kazanan rakibi ASAFHAN‘ın yanına kolay tempoda geçecekmiş gibi gelmesine rağmen 2.olan (1) BİSHAMON sevdiği mesafede ilk şans tanıdığım isimdir. 1800 kum pistteki son yarışını etkili atakları ile 4.tamamlarken dikkatimi çeken (8) GİZEMİM etkili form durumu ve mesafeye yatkın olmasından dolayı ciddi rakibidir. Bir süredir start almamasına rağmen ciddiyet kazandırdığı hazırlıkları ile açıklarını gidermeye başladığını gördüğüm (7) MIDAS TOUCH ihmal edilmemesini önereceğim isimler arasındadır.Kocaeli 2100 kum pistinde 3.tamamladığı yarışından sonra bir süre geri alınan (6) LUDOVICO‘yu bu grupta kuponlara mutlaka yazmanızı öneririm. 1300 kum pistteki son 3.lüğünde artan güce sahip bulunduğunu belli eden safkanlardan (10) MARKMOST rakiplerinin denk olması ile devreye girebilecek güçtedir. Starttan düzgün çıkış yapması halinde (11) SECRET STORY çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, bu aralar idman pistinde farklı görünüm sergileyen safkanı değerlendirmenizi öneririm. Son koşusunda yarış içerisinde eyerinin kaymasından dolayı varlık gösteremeyen (4) CHARISMA sürpriz yapabilir. Tabelaya yakın bitirdiği koşuları ile formunda ilerlemeler olduğunu belli eden (9) BEYÇATANve istirahat ettirildikten sonra sürekli kendisini geliştirmeye başladığı tespit edilen (3) CROCODILE ise rakiplerinin hatalarından faydalanmaya çalışacaklardır.

6. AYAK: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında ise 1200 kum pistteki son koşusunda 2.olurken 1.24.07 derece elde ederek formunu bulduğunu belli eden (3) CANCANBEY denk rakipleri arasında start alacak olması ile kazanmaya yakın görünerek, kuponlara risk edilebilir. Her geçen gün daha farklı duruma geldiğini son 2.liğinde dikkat çekerek belli eden (7) KONGO ve tabeladan düşmeyerek iyi durumda olduğunu gördüğüm (13) VARDARLI ise bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere tavsiyelerimdir.

ALTILIM: (2.1.9.8.7.6.5.4.3.10.11)  (1)  (4.2.3.1.6)  (1.5.2)  (1.8.7.6.10.11.4.9.3)  (3)


ADANA

Formda VOKAL’in Kazanmasını Bekliyorum

1. AYAK: 1200 kum pistte 1.15.31 derece ile kazandığı yarışı ardından 1400 kum pistte üst grupta 1.27.90 derece elde ederek başarılı 4.lüğü ile formda gördüğüm (9) MY HEART rakiplerine göre kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirerek kazanabilecek güçtedir. 1200 kum pistteki son yarışını kazanırken 1.14.52 derece ile fotoyu önde geçip çok beğendiğim (6) BLACKOUT formunu devam ettirerek jokeyi A.Çelik ile yakın rakibidir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini 1200 kum pistteki son 2.liğinde gösterip 1.15.38 derecesi ile dikkatimi çeken (7) SHARK ATTACK kesinlikle ihmal edilmemelidir. 1500 kum pistteki son yarışını 1.34.52 derece ile kazanırken iyi durumda olduğunu gösterip yine uygun kilo avantajına sahip olan (10) SPONGEBOB sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimler arasındadır. Son koşusunda mesafenin uzun gelmesinden etkilendiğini düşündüğüm (2) BIG PRICE kısalan mesafelerde farklı bir isim olmasından dolayı bu ayakta sürpriz arayanlara önerimdir.

2. AYAK: Handikap-15 ve Yamak-3 aprantilere ait bu yarışta ise uzun mesafelerde farklı bir isim olacağını son koşusunu 2100 metrede 49.5 kilo ile kazanarak gösteren (1) AŞKARBEY aynı şekilde formunu devam ettirerek beğendiğim 800/56 28,5 R galobu ve bu kez 63 kiloya rağmen yine ilk şans tanıdığım isimdir. Anneden KAÇIN GELİYOR ile kardeş olması ile uzun mesafelerde ümit veren bir kan hattına sahip bulunan (4) ATOMBOMBASI 1200 kum pistteki son 4.lüğünde 1.26.70derece elde ederek etkili bir forma sahip bulunduğunu belli etmesi ile bu safkana ciddi rakip olacaktır. Ayırt edilmemelerini öneririm.

3. AYAK: Formuna ulaşarak mesafe ayırt etmeden başarılı yarışlar sergileyen (8) VOKAL 1300 ve 2000 metrede üst üste kazanarak son katıldığı koşusunda 1200 metrede 1.23.97 derece elde edip 2.liği ile dikkat çekerken, uygun rakipleri arasında kazanmasını beklediğim kısrağın kuponlara tek yazılmasını uygun karşılıyorum. 1900 kum pistteki son koşusunda etkili bir 2.lik elde ederek formunda gelişme gösteren ve yine sevdiği uzun mesafede start alacak olması ile(3) ZENGİNLİ ise geniş kuponlarda değerlendirilmeli.

4. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadelesi günün en zevkli geçmesi beklenen yarışı olup, süper durumdaki (3) MAGIC MOMENT üst üste kazanarak 1500 kum pistte 1.33.56 derece ile son koşusunda fotoşu önde geçip kusursuz hazırlıkları ile yine kuponlara öncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. Şu ana kadar start aldığı üç yarışında geçilmeyerek kalitesini kanıtlayan (1) BORDONARO 1500 kum pistteki son koşusunu zorlanmadan kazanıp 1.33.89 derece elde etmesi ve jokeyi Müslüm Çelik idaresindeki 1200/1,15,6 1,01,7 24,4 R galobu ve ardından 600/37,9 24,3 R sprintindeki kusursuz görüntüsü ile 1.lik serisine yenisini ekleyebilecek güçtedir. 1400 kum pistte 1.27.86 derece ile kazanıp ardından 1500 kum pistteki koşusunda 1.33.88 derece ile 2.lik elde eden (4) OĞLUM BERAT özenle hazırlandığı bu yarışında mutlaka değerlendirilmesini önereceğim diğer taydır. Dört ay aradan sonra start aldığı kum pist koşusunda 3.lük elde eden (2) DEDEMŞAH ise sürpriz yapabilecek güç ve kaliteye sahip olan diğer isimdir.

5. AYAK: Sürprize açık olan Şartlı-3 Dişi safkanların Yamak-3 mücadelesinde ise öncelikle grup içerisinde uzun mesafelere en yatkın isimlerden olan (8) TEA SPOON ölcü almadığım son yarışı ardından titizlikle hazırlanarak bu ayakta ilk şans tanıdığım isimdir. Daha güçlü rakipleri arasındaki son Kısavade-6 koşusunu 5.bitirirken verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (1) BURJ 800/51,7 24,3 R galobunda formda görünerek ağır kilosuna rağmen bu grupta değerlendirilmelidir. Tabela dışı bitirdiği son yarışı ardından formunda gelişmeler görülerek mesafe avantajına sahip bulunan (2) MARA NEHRİ kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer kısraktır. İstirahat ettirildikten sonra yarış hazırlıklarına ciddiyet kazandırarak sürekli nefesini geliştirmekte olan (3) VALLEY OF THE SUN dinçlik yarışı yaparak adından söz ettirebilecek güce sahiptir. Şanlıurfa 1900 kum pistindeki son koşusunda 2.lik elde ederken sürekli kendisini geliştirdiğini gösterip uzun mesafelere yatkın olan (4) AĞASLAN‘ı bu grupta sağlam kuponlara yazmanızı tavsiye ederim. Geçen haftaki yarışını daha kısa mesafede 5.bitiren (5) BANDİDAS bekleme yaparak rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacaktır. 2100 kum pistteki son yarışını 4.tamamlayan (9) FULL TIME LUCKY gün geçtikçe formunu geliştiren bir isim olmasının yanısıra idman pistindeki çalışmalarında kusursuz görünüm sergileyerek sürpriz yapabilir. 1400 kum pistteki son yarışında 1.29.87 derece ile 4.olarak formunda gelişmeler olduğunu belli eden (10) LOVE BITES ise rakiplerine göre kilo avantajına sahip bulunmasından dolayı devreye girebilir.

6. AYAK: Son ayakta ise 1200 kum pistte 1.24.39 derece elde ederek kazandığı yarışından sonraki koşusunu 1900 metrede 4.tamamlayarak iyi bir forma sahip bulunduğunu gösteren (6) DAMLATAŞ jokeyi G.Kocakaya ile rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Altı ay aradan sonraki koşusunu 1500 kum pistte 1.46.12 derece ile 3.tamamlarken verdiği mücadele ile beğendiğim (11) KOCABAŞ mesafeye yatkın olması ve geliştirdiği form durumu ile yakın rakibidir. Son yarışını tabela dışında tamamlamasına rağmen bir önceki koşusunu 1300 kum pistte 1.31.70 derece ile kazanma başarısını gösteren seri safkan (5) KEİTA mutlaka şans tanınması gereken diğer isimdir. 2000 kum pistte kazandığı koşusundan sonra yine aynı pist ve mesafedeki yarışında beklenen sprintini yapamayıp tabela dışı kalan (1) BÜYÜKBAŞitina ile hazırlanıp sağlam kuponlarda değerlendirilmesi gereken bir diğer isimdir.

ALTILIM: (9.6.7.10.2)  (1.4)  (8)  (3.1.4.2)  (8.1.2.3.4.5.9.10)  (6.11.5.1)

Kaynak: liderform.com.tr  

Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu