Adana TahminleriBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

7 Ocak LiderForm BURSA – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA

Bursa’da İki Tek Atım Var

1. AYAK: İstanbul 2000 sentetik kum pistindeki son koşusunu 2.bitirirken beğendiğim (10) ŞAHSERDAR rakiplerine göre kilosunun uygun olması ve seri yapısı ile çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Kocaeli’deki son kısa mesafeli koşusunda tabela dışı kalırken kilosunun ağır gelmesinden etkilendiğini düşündüğüm (7) KANDAHAR süratli diğer isim olması ile en ciddi rakip gördüğüm isimdir. İzmir’deki son 1900 metrelik kum pist yarışında 2.olurken formunu bulduğunu belli eden (8) RANA ATEŞİ yine sevdiği mesafede start alacak olması ile değerlendirilmelidir. Her geçen gün daha farklı duruma geldiğini son koşusundaki 4.lüğünde gösteren (1) AZİMŞAH aprantisi R.Cihan ile adından söz ettirebilir. Uzun mesafedeki son yarışını tabela dışında bitiren (2) TOYDEMİR BATUR farklı koşmasını beklediğim diğer bir safkan olup, rakiplerinin hatalarını affetmeyecektir. Ciddi hazırlıklar yaparak formunda önemli gelişmeler kaydeden (9) CANKOPARAN jokeyi M.Çiçek ile sürpriz yapabilecek güçtedir. İdmanlarındaki iyi görüntüsünü bu koşusuna yansıtması halinde (6) BEYAZATLIbu kez daha iyi sonuç elde etmesini beklediğim diğer safkan olup, önde iyi yer tutarsa etkili koşabilir.

2. AYAK: Kocaeli 1400 kum pistindeki son koşusunu 3.bitirirken 1.29.66 derece yaparak iyi durumda olduğunu gösteren(4) KOCAMANTINAZ denk rakipleri arasında 1.liğe en yakın rakip gördüğüm isimdir. İzmir kum pistindeki son yarışını 5.bitirirken verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (8) TAKASHIMA yakın rakibi olacaktır. Kocaeli kum pistindeki son koşusunu geçen hafta 5.tamamlarken verdiği mücadele ile dikkatini çeken (1) MİYAZAKİ bu aralar formunda gelişme kaydetmesi ile kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer bir isimdir. Starttan bu kez düzgün çıkış yapması halinde adından söz ettirmesini beklediğim (6) EL MIRADOR jokeyi K.Tokaçoğlu ile sürprizde düşünülmelidir. 2000 kum pistteki son koşusunu kazanma başarısını gösteren (2) SEA SPARKLE rakiplerinin hatalarını affetmez.

3. AYAK: Ard arda kazandığı yarışları ardından üst gruptaki son Kısavade-8 koşusunu 3.tamamlayan (6) IMPERFECTIONISTjokeyi O.Öztürk ile uyum sağlaması ve bu kez daha müsait rakipleri arasında start alacak olması ile bana göre kuponlara tek yazılabilir. Kocaeli 1200 ve 1400 kum pistinde üst üste kazanarak son koşusunda kilosunun 60 olmasından etkilendiğinden dolayı istediği sprintini yapamayarak 3.lükle yetinen (7) TIME ATTACK ise geniş kuponlarda değerlendirilmeye alınmalıdır.

4. AYAK: İzmir’deki son koşusunu 1600 kum pistte 3.tamamlayıp bu yarışına ciddi hazırlandığını gördüğüm (4) BURKALgüç ve kalite olarak bu gruptan üstün olmasıyla bana göre fotoyu önde geçecektir, safkanı günün en sağlam ikinci teki olarak kuponlara yazabilirsiniz. Kum piste yatkın olmasının yanısıra idman pistinde kondisyoner ekibimizin dikkatini çekmesi ile (5) UÇARER ise bugün için (4) BURKAL’ın yanına at yazmak isteyenlere tavsiye edeceğim bir diğer isimdir.

5.AYAK: Bir süre ara verdikten sonraki 1400 kum pist koşusunu 1.30.19 derece ile 3.tamamlarken dikkatimi çeken (6) HAŞİMAĞA formunda önemli gelişmeler kaydetmesi ve jokeyi M.Kaya ile ilk şans tanıdığım isimdir. 1400 kum pistteki son yarışında 1.30.09 derece elde ederek 2.olurken beğendiğim (1) ABELARD her geçen gün aşama kaydetmesi ve kapalı gözlük-kulaklık takılmasının yararlı gelmesiyle bu tayın sıkı rakibidir. Artan güç ve kondisyonu ile dikkatimi çeken diğer tay(2) ASİL MAHMUT 1400 kum pistteki hayatının ilk koşusunda 1.30.63 derece elde ederek kabiliyetli bir isim olduğunu belli etmesi ile devreye girebilir. Daha güçlü rakipleri arasındaki son Şartlı-5 koşusunda 5.lik elde eden (8) JACK SPARROWbu kez daha iyi netice almasını beklediğim isimler arasındadır. 1400 kum pistteki ikinci startında 1.30.45 derece yaparak formunda ilerlemeler olduğunu gösteren (12) UĞURDAYI takibe alınmalıdır. 1400 kum pistteki Şartlı-5 koşusunu 1.28.73derece ile 3.tamamlarken beğendiğim (7) HOKKABAZ son yarışında yine Şartlı-5 koşuda mücadele ederek tabela dışı kalırken bu kez Maiden koşuda değerlendirilmesi taraftarıyım. Hayatının ilk startı olmasına rağmen son haftalarda ciddiyet kazandırdığı hazırlıkları ile yeterli nefese ulaşmaya başladığını gördüğüm (3) BLACK SUN ise Dehere temsilcisi olması ile takibe alınmalıdır.

6. AYAK: İzmir kum pistindeki son 1200 metrelik yarışını 4.bitirirken sergilediği 1.24.18 derecesi ile beğendiğim (8) BİLANAdenk rakiplerini bulması ile kuponlara başta yazılmasını önereceğim isimdir. İdman pistinde sürekli dikkat çekmesinin yanısıra son yarışlarında etkili performans sergileyerek formda gördüğüm (10) RANA SULTAN sıkı rakibidir. Kocaeli 1200 kum pistinde kazandığı koşusundan sonra yine aynı pist ve mesafedeki son yarışında bekleneni veremeyen (6) DURU KIZkesinlikle ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim isimler arasındadır. Geçtiğimiz Ankara sezonundaki yarışlarında adından söz ettirebilen (3) AMATÖR istirahat döneminden sonra sürekli daha farklı duruma gelirken, ekürisi ile birlikte sağlam kuponlarda öneriyorum. 46 kilo ile start alacak olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde (9) FINISHER süratli bir isim olması ve mesafenin kısa olması ile etkili sonuç elde edebilecek güçtedir. Beklenen yarışlarını tam olarak yapamasa da formunda gelişme kaydeden isimlerden olan (2) MİHRİCANIM ise bu kez adından söz ettirebilecek bir diğer safkandır.

ALTILIM: (10.7.8.1.2.9.6)  (4.8.1.6.2)  (6)  (4)  (6.1.2.8.12.7.3)  (8.10.6.3.9.2)


ADANA

MAHMUTBEY Maiden’dan Çıkar

1. AYAK: Hayatının ilk koşusunu 1200 kum pistte 1.16.02 derece ile 4.tamamlarken makineden tereddütlü çıkmasına rağmen iyi bir performans sergileyerek beğendiğim (2) BÜYÜK AĞA geliştirdiği yarış tecrübesi ile ilk şans tanıdığım taydır. 1300 çim pistte 3.olduğu koşusundan sonra 1200 kum pistte başarılı bir 2.lik elde ederek kabiliyetli bir isim olduğunu belli eden (9) ZEALOUS LINE en sıkı rakip gördüğüm isimdir. Başarılı 2.liğinden sonra bir süre geri alınan (1) ALLIBECH hız kazandırdığı idmanları ile formunda gelişme kaydederek kesinlikle ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim taydır. Üç yarışında da kum pistte start alarak bir süre istirahate çekilen (5) KANIK ise dinçlik yarışı yaparak sağlam kuponlarda düşünülmelidir.

2. AYAK: Grubun en formda kısraklarından olan (3) KIRGIZ 1500 kum pistteki son koşusunu 1.47.33 derece ile 2.tamamlayarak iyi durumda olduğunu göstermesi ile rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Hücumda geç kaldığı için son yarışını 5.bitiren (6) SILASU bu kez sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip gördüğüm isimdir. 1500 kum pistte kazanıp Maiden’dan çıktığı yarışı ardından bu tip rakipleri arasındaki son koşusunu yine aynı pist ve mesafede 5.bitirerek verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (10) BİLGİLİKIZ kesinlikle ihmal edilmemelidir. İstanbul 1400 çim pistinde kazandığı koşusundan sonraki yarışını kum pistte tabela dışında bitiren (8) BERTARAF önemli gelişmeler içerisinde görünmesi ve seri bir isim olmasından dolayı çıktığı gibi bitirmek için uğraş verecektir. Bu rakipleri arasındaki son yarışını 1500 kum pistte 3.tamamlarken beğendiğim (5) MÜJDELİ KIZ rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir. Grubun istikrarlı ve formda diğer safkanı olan (1) HAYAL PERİSİ 60 kilo ile start alacak olmasına rağmen kum pisti sevmesinden dolayı dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer isimdir.

3. AYAK: 1200 kum pistteki son koşusunu daha formda rakipleri arasında 3.bitirirken sergilediği 1.16.78 derecesi ile beğendiğim (3) ADDICTED formunu sürekli geliştiren bir kısrak olmasından dolayı bu rakipleri arasında fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Kum pistteki son yarışlarında başarılı 3.lükler elde ederek iyi durumda olduğunu belli eden (2) ENRICHING GIRL sıkı rakip gördüğüm isimdir, bu iki ismin kuponlara ayırt edilmeden birlikte yazılmalarını tavsiye ediyorum.

4. AYAK: Kum pistteki son yarışlarında mesafe ayırt etmeden adından söz ettirerek iyi durumda olduğunu gösteren (5) THE MENTALIST rakiplerine göre ağır kilo ile koşacak olmasına rağmen 1.liğe en yakın gördüğüm isimdir. 1200 kum pistteki son koşusunu 1.15.43 derece ile 2.tamamlarken dışından gelen rakibine son anda avlanan (1) PARTNER SCOREformuna ulaşması ve mesafe avantajına sahip bulunması ile kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. Uygun kilo avantajına sahip bulunan (7) SPONGEBOB 1500 kum pistteki başarılı 2.liğinden sonra 2000 kum pistteki son koşusunda 4.olarak dikkat çekerken güven veren diğer safkandır. Bir süre aradan sonra yarış gösterilerek açıklarını gideren (4) HAYIRLI bu tip mesafelere yatkın olması ve önemli gelişmeler kaydetmesi ile sürpriz yapabilir. 1400 ve 1500 kum pistte üst üste kazanarak son koşusunu 1200 kum pistte 5.bitiren (3) EZGİLİ ise rakiplerinin hatalarından faydalanmaya çalışacaktır.

5.AYAK: Maiden koşuda grubun en formda tayı olan (4) MAHMUTBEY tabeladan düşmediği son yarışlarında ilgi çekerek kusursuz hazırlıklarında artık kazanabilecek güce ulaştığını gösterirken, jokeyi A.Çelik ile bu tayı kuponlara tek yazabilirsiniz. Son haftaların çıkışta olan diğer safkanı (6) OTTOMAN SLAP ise geniş ve sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

6. AYAK: Son ayakta formunda gelişmeler olduğunu son koşusunu 1500 kum pistte 1.46.27 derece ile 2.tamamlayarak gösteren (2) ALİBEGİ denk rakipleri arasında 1.liğe en yakın isimdir. 1500 kum pistte 1.46.57 derece ile kazandığı koşusundan sonra aynı pist ve mesafedeki son yarışında bekleneni veremeyen (8) RÜZGARIN RUHU ciddi rakip gördüğüm safkandır. Süratli yapısı ve bu aralar önemli gelişmeler içerisinde olduğu görülmesi ile (12) BAHABEY uygun kilosunun da verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Mesafeye yatkın olması ile grup içerisinde ön plana çıkan diğer bir isim olan (13) ÇOKKAZAN KIZI değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir. 1500 kum pistteki son yarışında etkili bir 3.lük elde ederek formunda gelişmeler olduğunu belli eden (4) KUBATOĞLUsağlam kuponlarda tavsiye edeceğim safkanlardan biridir. 2100 ve 1500 kum pistteki başarılı 2.likleri ardından son uzun mesafeli yarışında tabela dışı kalan (5) DİLŞADOĞLU denk rakipleri arasında hata affetmeyecektir.

ALTILIM: (2.9.1.5)  (3.6.10.8.5.1)  (3.2)  (5.1.7.4.3)  (4)  (2.8.12.13.4.5)

Kaynak: liderform.com.tr 

Sitemizdeki diğer BURSA – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın


Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu