Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

11 Şubat LiderForm BURSA – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA

ACEMBEY Maiden’dan Çıkar

1. AYAK: 1200 kum pistte 1.16.06 derece elde edip kazandığı Maiden koşusundan sonra 1400 kum pistte 1.30.86 derece yapıp 3.tamamladığı yarışında formda görünüm sergileyen (1) BEST TULIP rakiplerinin uygun olması ile kuponlara öncelikle yazılmalıdır. Start aldığı son Handikap-14 koşusunu tabela dışında tamamlamasına rağmen bir önceki yarışını 1200 kum pistte 1.16.42 derece ile kazanma başarısını gösteren (2) WHITESOX yakın rakip gördüğüm taydır, kuponlara birlikte yazılmaları taraftarıyım.

2. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde Kocaeli kum pistindeki son yarışını kazanmasına rağmen dışındaki rakibi ISSIZ ADAM‘a faul yaptığı gerekçesi ile 2.liğe alınan (7) UĞUR BÖCEĞİ formuna ulaşması ile ilk şans tanıdığım isimdir. 1300 kum pistte 1.33.60 derece yapıp 2.tamamladığı son koşusunda beğendiğim (2) OĞLUM EMRE BEY denk rakipleri ve kusursuz hazırlıkları ile ciddi rakibidir. 1300 kum pistteki son yarışını 1.34.07 derece ile 2.bitirirken her geçen gün formunu geliştirdiğini gösteren (11) VARDARLI ihmal edilmemesi gereken diğer safkandır. Süratli bir yapıya sahip bulunan (6) TUMBUL DONEY son koşusunu 1300 kum pistte 1.34.16 derece ile 2.bitirip dikkatimi çekerken, jokeyi K.Tokaçoğlu ile rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçte görüyorum. Kocaeli 1800 kum pistindeki son yarışında 3.olurken artan forma sahip bulunduğunun izlenimlerini veren (4) SUSKUNKAYA sürprizde tavsiye edeceğim diğer isimdir. Yine Kocaeli’deki son 1800 metrelik kum pist koşusunda 3.olurken çıkış yakaladığının izlenimlerini veren (5) TAŞ KRALIsağlam kuponlarda tavsiye edeceğim diğer isimdir. Hayatının ikinci startında 1300 metrede ilgi çeken 3.lük elde ederek gücüne ulaşmaya başladığının izlenimlerini veren (8) ZATI ŞAH sürprizde değerlendirilmesini tavsiye edeceğim safkanlardandır. Bir süre istirahat ettirildikten sonra idmanlarını hızlandırdığı görülerek aşama kaydettiği idman pistindeki çalışmalarında tespit edilen (9) HABER KARTALI hata affetmeyecektir. Bekleneni veremediği son yarışı fazla ölçü alınmayarak bir önceki 1400 kum pist 2.liğinde dikkat çeken (10) HATUNAY‘ın da değerlendirilmesi taraftarıyım.

3. AYAK: İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan (4) BAŞTACIM son koşusunu 1400 kum pistte 1.29.38 derece ile 4.tamamlayıp  dikkatimi çekerken, kusursuz idman görünümüne sahip bulunan safkanın denk rakipleri arasında fotoyu önde geçebileceği görüşündeyim. Kocaeli 1700 kum pistindeki son yarışını 4.bitiren (2) DELİ MAVİ hazırlıklarında daha farklı duruma geldiğini belli etmesi ve önde iyi yer tutması halinde bana göre daha iyi sonuç alabilecek güçtedir. Aprantisi Z.Ocak ile uyum sağlamasından dolayı Yamak-1 binicilerin at bineceği bu yarışta diğer rakiplerinden bir adım önde olduğunu düşündüğüm (1) ARCSAINT‘i starttan düzgün çıkış yapması taktirde 1.liğe yakın görüyorum. Daha güçlü rakipleri arasındaki son Grup-3 koşusunu tabela dışında bitiren (5) WHITE MIST titizlikle hazırlanırken, bu kez daha uygun grupta start alacak olan safkan değerlendirilmesi gereken isimlerden biridir. 1800 kum pistteki son yarışını kazanma başarısını gösteren (3) AĞA SÜNNETÇİ itinalı ahır bakımına ve kusursuz idman pisti görünümüne sahip bulunmasından dolayı bana göre yine etkili sonuç alabilir.

4. AYAK: 1200 kum pistteki son koşusunu kazanırken sergilediği 1.23.51 derecesi ile çok beğendiğim (4) KUZİKOrakiplerinin denk olması ve yine jokeyi F.Çakar ile kuponlara öncelikle yazılmasını önereceğim isimdir. Kocaeli 1900 kum pistinde kazandığı yarışından sonra Bursa 1800 kum pistinde 2.bitirdiği son koşusunda iyi durumunun devam ettiğini gösteren (1) GÜNDÜZÜNOĞLU jokeyi M.Gündüzeli ile en ciddi rakibidir. İstanbul sentetik kum pistindeki son Kısavade-7 yarışı ölçü olmayan (2) BAŞKAYNAK kaba kum piste daha yatkın bir isim olmasının yanısıra idman pistindeki çalışmalarında aşama içerisinde görünerek değerlendirilmesi gereken diğer safkandır. 1400 kum pistte 1.34.95 derece ile kazandığı koşusundan sonra 1800 kum pistteki son yarışında 4.olan (3) BERTUĞ ise sürprizde önerimdir.

5.AYAK: Üç ay aradan sonra 1300 kum pistte start aldığı koşusunda 1.30.70 derece ile 3.lük elde ederken kondisyonu tam olarak yeterli düzeyde olmamasına rağmen verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (7) ALMAATA farklı durumda gireceği bu yarışında fotoyu önde geçebilir. Kocaeli 1500 kum pistinde start aldığı son koşusunu 1.44.65 derece ile 2.bitirirken yakaladığı formunu aynı şekilde devam ettirdiğini gösteren (4) SANCAKGÖR mesafenin kısa olmasından dolayı en ciddi rakibidir. Bir süre aradan sonra geçen hafta yarış gösterilerek bu koşusu için kondisyon kazanan (2) ÇAKIRKAYA ise sevdiği mesafede start alacak olmasından dolayı kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer isimdir.

6. AYAK: Maiden koşunun diğer ayağında ise grubun en formda isimlerinden olan (1) ACEMBEY Kocaeli 1800 kum pistindeki son yarışında 2.lik elde ederek iyi durumda olduğunu belli etmesi ve aprantisi O.Yıldız’ın da safkanın kantarmasını iyi tanımasından dolayı bu kez kazanabileceği görüşündeyim, tek yazabilirsiniz. Son 6.lığında bir süre aradan sonra yarış gösterilerek fazla sıkıştırılmadığını gözlemlediğim (7) KUŞÇU EFESİ ise geniş ve sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer safkandır.

ALTILIM: (1.2)  (7.2.11.6.4.5.8.9.10)  (4.2.1.5.3)  (4.1.2.3)  (7.4.2)  (1)


ADANA

CANKARDEŞLER Süper Hazırlıkları İle Kazanır

1. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının 1200 kum pistteki mücadelesinde 1300 kum pistte 4.tamamladığı yarışından sonra formunu üst seviyeye taşıyan (6) MÜJDELİ KIZ 46 gibi çok uygun bir sıklet ile start alacak olup, ilk şans tanıdığım isimdir. Bir süredir start almamasına rağmen kum piste yatkın olan kısraklardan (1) MED BEY yarış hazırlıklarında sürekli daha farklı duruma geldiğinin izlenimlerini vererek yakın rakip gördüğüm isimdir. 1900 kum pistteki son koşusunu 2.23.98derece ile kazanma başarısını gösteren (9) SILASU formunu koruması ve jokeyi Müslüm Çelik ile değerlendirilmesi gereken diğer isimdir. Kısa mesafelere yatkın olan (4) TİRVANA her ne kadar son yarışlarında bekleneni verememiş olsa da mesafenin kısa olmasından dolayı devreye girebilecek diğer isimdir. 1300 kum pistteki son koşusunu kazanırken sergilediği 1.32.05 derecesi ile ilgi çeken (8) BİLGİLİKIZ yine aynı tip rakipleri ile mücadele edecek olmasından dolayı adından söz ettirebilecek güçtedir. Tabela dışı tamamladığı son Kısavade-6 yarışında grubun sert olmasından etkilendiğini gördüğüm (2) ZULÜMKAR gün geçtikçe daha ili duruma gelmesinden dolayı bu kez sürpriz yapabilir. Kum pist performansı çime göre eksik olmasına rağmen geri alındıktan sonra açıklarını gidermeye başladığı görülen isimlerden (3) SEVERİM dinçlikle rakiplerinin hatasını kollayacaktır. Kum pistte bir kez start alarak başarılı yarışları çim pistte olan (5) KİBARHATUN ise son günlerde hazırlıklarına ciddiyet kazandırıp formunda aşama kaydetmesi ile sağlam kuponlarda tavsiyemdir.

2. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının 1500 kum pistteki mücadelesinde ise çim pistte start aldığı yarışlarında adından bahsettirdikten sonra geri alınan (5) NIGHT FALCON idmanlarını hızlandırıp sürekli kondisyonunu geliştirmeye başlarken, kumda ilk kez koşacak olmasına rağmen öncelikli şans tanıdığım taydır. 1300 kum pistteki son yarışını 1.22.63 derece ile 4.bitirirken formunda önemli gelişmeler olduğunu gösteren (6) ORADINARIO jokeyi A.Çelik nezaretindeki çalışmalarında fit duruma ulaştığını belli ederek şanslı konumdadır. Kum pistteki ilk yarışını 4.bitirip geri alınan (7) STEPPE EAGLE ilk defa kum pistte mücadele edecek olsa da son günlerde idmanlarına ciddiyet kazandırması ile adından söz ettirebilir. 1200 kum pistte 1.15.82 ve 1.16.44 dereceler yaparak beğenilen 2.liklerinden sonra bir süredir start almamasına rağmen ekip arkadaşlarımızın takibinde olan isimlerden (8) TORO TORO sağlam kuponlarda tavsiye edeceğim taylardandır. 1500 kum pistte 1.37.87 derece yapıp tabelayı tamamladığı son koşusunda dikkatimi çeken (9) WAR PARTNER‘in aşama kaydetmesi ile takibe alınmasını öneriyorum.

3. AYAK: Grubun en formda isimlerinden olan (6) TILIA FOR 1500 kum pistteki son koşusunda 1.33.63 derece ile üst grupta 4.olarak yarış hazırlıklarında dikkat çekerken, jokeyi Ö.Yıldırım ile bu rakipleri arasında fotoyu önde geçebilecek güçte görüyorum. Üç ay aradan sonra start aldığı 1400 kum pist koşusunu 1.27.78 derece ile 3.bitirirken çok beğendiğim(5) HASTY ORPHAN bu yarışına daha farklı hazırlanmasının yanısıra kilosunun da 50 olması ile bana göre üst sıraları zorlayabilecek güçtedir. Tabela dışında bitirdiği Kısavade-6 koşusundan sonra titizlikle hazırlanan (1) BLUE EAGLE bu tip mesafelere yatkın olmasının yanısıra jokeyi H.Karataş ile birlikte sürprizde değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

4. AYAK: Grubun kalite ismi (2) CANKARDEŞLER pist rekoru kırıp 1400 kum pistte 1.35.08 derece ile kazandığı yarışından sonraki koşusunda yine aynı pist ve mesafede 1.38.32 derece ile 2.olurken bekleneni verememişti, uzun galobunu jokeyi H.Karataş nezaretinde gerçekleştirerek farklı duruma ulaştığı görülen safkanın kuponlara tek yazılması taraftarıyım. 1400 kum pistte 1.38.18 derece ile buradaki rakibi CANKARDEŞLER‘i geride bıraktığı koşusunda fotoyu önde geçen (7) RADARCI yine aynı pist ve mesafedeki son yarışında 1.39.42 derece ile tabela dışı kalıp beklenenden çok kötü koşsa da bu safkan süratli tempoda giden yarışlarda farklı koşmasından dolayı düzlük sprinti ile geniş kuponlarda değerlendirilmelidir.

5.AYAK: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında hayatının ilk yarışında starttan çok geç çıkış yapmasına rağmen fazla sıkıştırılmadan rakipleri ile arasındaki farkı kapatarak gelip 5.lik elde ederken dikkatimi çeken (8) OLIMPIC WARRIORgüçlü ve kabiliyetli bir safkan olup, bu kez aynı titizliği tekrarlamadığı taktirde fotoyu önde geçebilir. Hayatının ilk koşusunda 1300 kum pistte 2.olarak beğendiğim (10) STOOTSKRAPER daha sonraki yarışında bekleneni veremese de kusursuz idman görüntüsü ile yakın rakibidir. Tabeladan düşmediği koşularından sonraki startında ekürisi KANIK‘ın kazandığı yarışta öne biraz erken gelerek sonlarda temposu düşen (5) MAHMUTBEY ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim diğer taydır.

6. AYAK: Handikap-15 koşuda Dişi İngiliz safkanları mücadele edecek olup, 1500 kum pistteki son yarışını 1.35.37 derece ile kazanma başarısını gösteren (3) PANABELLE uzayan mesafelerde de iyi koşmasından dolayı yine 1.liğe en yakın gördüğüm isimdir. Mesafe ayırt etmemesi ile grubun dikkat çeken safkanlarından olan (6) MESERRET bekleneni veremediği son yarışları ardından itina ile hazırlanırken iddialı durumdadır. 1900 kum pistte kazanarak son koşusunu 1500 kum pistte 5.bitiren (4) REAL SWING rakiplerinin denk olmasından dolayı sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

ALTILIM: (6.1.9.4.8.2.3.5)   (5.6.7.8.9)  (6.5.1)  (2)  (8.10.5)  (3.6.4)

Kaynak: liderform.com.tr  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu