İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

2 Şubat LiderForm İSTANBUL – ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahminleri

İSTANBUL

Uygun Grupta ÇİLEMHANIM Maiden’dan Çıkar

1. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının uzun mesafedeki sınavında son 1400 kum pist koşusunu 1.26.82 derece elde ederek kazanma başarısını gösteren (3) MISTER STORM denk rakiplerini bularak yine fotoyu önde geçebilecek güce sahiptir. Start aldığı üç çim pist koşusunda da etkili olan (1) PEPE bir süre geri alındıktan sonra yarış hazırlıklarına ciddiyet kazandırarak formunda ilerlemeler olduğunu belli ederken ilk kum yarışını koşacak olan bu tayın denk rakipleri arasında mutlaka değerlendirilmesi taraftarıyım.

2. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının uzun mesafedeki koşusunda grubun formda isimlerinden (3) PARLERA son katıldığı 2000 metredeki kum pist yarışını kazanma başarısını gösterip kusursuz hazırlıkları ile yine fotoyu önde geçebilecek güçtedir. 2000 kum pistte 1. ve 2.tamamladığı koşularında ilgi çekerek son yarışında mesafenin kısalmasından etkilenip geri gelen (6) BEYAZ GÖLGE uzun mesafelerde farklı bir isim olmasının yanısıra jokeyi A.Sözen ile uyum sağlamasından dolayı iddialıdır. Koştuğu her yarışı ardından formunda gelişme göstererek uzun mesafede farklı sonuç almasını beklediğim (4) SUBIRA’yı mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Kocaeli’deki başarılı uzun mesafeli yarışları ardından son 1500 kum pistteki koşusunda tabela dışı kalan (5) BABYGUSKA idman pistindeki ciddi hazırlıkları ile dikkatimi çekerek güven veriyor. Bir süre geri alındıktan sonra iki yarış koşarak gücüne ulaşmaya başladığını tespit ettiğim kısraklardan (8) DECOLTE ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Mesafeye yatkın safkanlardan (10) LILYANA GRACE bekleme yaparak düzlük sprinti ile bu rakiplerini avlamaya çalışacaktır. Kocaeli 2000 ve 1400 kum pistinde kazandığı koşularından sonra İstanbul’daki son yarışında bekleneni veremeyerek tabela dışı kalan (1) ONDÖRTBAHAR ise yarış içerisinde en ağır sıkleti taşıyacak bir isim olmasına rağmen sürprizde düşünülmelidir.

3. AYAK: 3 yaşlı Dişi Arap safkanlarının Maiden’dan çıkmak için mücadele edecekleri koşuda ise grubun en formda ismi olan ve şu ana kadar start aldığı yarışlarında dikkat çeken performans sergileyen (3) ÇİLEMHANIM 1500 kum pistte 3.bitirdiği koşusu ardından daha iyi duruma gelmesi ile bence kuponlara tek yazılabilir. Grubun tecrübeli isimlerinden olan(1) AĞRI KIZI ile Kocaeli kumundaki son 2.liğinde dikkat çeken (10) ZAHİDE HATUN ise geniş kuponlarda şans tanınması gereken diğer isimlerdir.

4. AYAK: Üç ay aradan sonra 2000 kum pistte start aldığı koşusunda rakibi SELDANIN OĞLU‘na az farkla geçilerek 2.olurken beğendiğim (1) SİBİRYALI çok daha farklı duruma gelerek start alacağı bu yarışında kilosunun ağır olmasına rağmen bu kez ilk şans tanıdığım isimdir. Jokeyi M.Kaya ile uyum içerisinde olan (2) SELDANIN OĞLU 2000 kum pistteki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak çıktığı gibi kazanma başarısını gösterirken, yine mesafe avantajına sahip bulunarak formunu koruması ile sıkı rakip görüyorum. Kocaeli 1400 kum pistindeki yarışını kazanarak son katıldığı 1200 kum pist koşusunda 4.lük elde eden (3) TAYLANHAN kusursuz idman görüntüsü ile değerlendirilmesini önereceğim diğer isimdir. 1200 kum pistte 1.24.81 derece yapıp Maiden’dan çıktığı yarışından sonra bu tip rakipleri arasındaki 2000 kum pist koşusunu 4.tamamlayan (9) ZAMAN YOLCUSU’nu da dikkate almanızı öneririm.

5.AYAK: Bir süre istirahatin ardından start aldığı Kısavade-8 koşusunda tabela dışı kalan (8) GOLDEN TOWER idman pistinde kondisyoner ekibimizin yakın takibe alarak formunda önemli gelişme kaydettiğini tespit ettiği bir isim olması ile ilk şansa sahiptir. 1400 kum pistte 1.24.30 derece yapıp fotoyu önde geçtiği koşusu ardından 1300 kum pistteki son yarışında 1.18.68 derece ile yine kazanarak süper bir form tuttuğunu gösteren (1) MYTHOGENIC uyum sağladığı jokeyi ve mesafeye yatkın olması ile ciddi rakibidir. Bu tip rakipleri arasındaki son koşusunu 1400 kum pistte 4.bitiren (5) BENELUXgücüne güç katan bir isim olmasının yanısıra sürekli kendisini geliştirmesinden dolayı üst sıralarda tavsiye edeceğim diğer safkandır. İstirahat döneminden sonra yarış gösterilerek itina ile hazırlandığını tespit ettiğim safkanlardan (10) SHERE KHAN ise bu tip mesafelere yatkın olmasından dolayı sağlam kuponlarda tavsiyemdir.

6. AYAK: Altılının son ayağı günün sürprize müsait görünen koşusu olup, 2000 kum pistteki son yarışını kazanma başarısını gösterip formunu aynı şekilde sürdüren (2) KAFKAS KRALI kuponlara öncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. 1300 kum pistte 1.30.48 derece ile kazanıp ardından 1400 kum pistte 1.36.84 derece ile 4.lük elde ederken iyi bir form tuttuğunu gösteren (9) ÖZÜNOĞLU jokeyi Ö.Yıldırım ile en ciddi rakibidir. Kocaeli 1500 kum pistinde kazanarak son koşusunda kilosunun 63 olkasından etkilenerek tabela dışı kalan (6) ÖZÜMTATAR’ın bu grupta kesinlikle ihmal edilmemesi taraftarıyım. Süratli tempoda giden yarışlarda iyi koşan (7) REKOR jokeyi M.Kaya ile birlikte sağlam kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. Tabelaya yakın bitirdiği son yarışlarında dikkatimi çekerek formunu sürekli üst seviyeye taşımakta olan (5) MİRHABER sağlam kuponlarda tavsiye edeceğim isimler arasındadır. 1500 kum pistte 1.45.73derece ile kazanıp son koşusunda kısa mesafede tabela dışı kalan (14) OĞLUM MERT kilosunun uygun olmasından dolayı sürpriz yapabilir. Bir süre istirahatin ardından idmanlarına hız kazandırarak açıklarını gidermeye başladığı görülen(11) TRAKYA ATEŞİ ise daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

ALTILIM: (3.1)  (3.6.4.5.8.10.1)  (3)  (1.2.3.9)  (8.1.5.10)  (2.9.6.7.5.14.11)


ŞANLIURFA

Etkili Son Yarışı İle SARIÇAM Bu Grubu Geçer

1. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının 1900 kum pistteki koşusunda son yarışını 1400 kum pistte tabela dışı tamamladıktan sonra formunda gelişmeler olan sprinter safkan (1) BEST OF SABUR denk rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçte gördüğüm bir isimdir. 1400 kum pistteki son koşusunu 3.bitirirken formunda gelişmeler olduğunu gösteren (7) CYRSTAL COVE kilosunun da uygun olmasından dolayı en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Tabela dışı kaldığı yarışından sonra bu kez dilbağı çıkartılarak mücadele edecek olan (9) PİRE ANA‘nın yatkın olduğu mesafede koşacak olmasından dolayı kesinlikle ihmal edilmemesi taraftarıyım. 1400 kum pistteki son koşusunu tabela dışında bitiren (8) SEL SEBİL bekleme yaparak rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacak bir isim olup, jokeyi A.Taş ile mutlaka sağlam kuponlara yazmanızı tavsiye ederim. 1400 kum pistteki son koşusunda tabelayı tamamlayan (2) MACKHALIA ise bu aralar formunda gelişme kaydeden bir isim olmasından dolayı sürpriz yapabilecek güce sahiptir.

2. AYAK: Denk güçte isimlerin bir araya geldiği bu koşu sürprize müsait görünürken, 1900 kum pistte kazandığı yarışından sonra formunu aynı şekilde sürdüren (10) ÖZTURGUT rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Daha sert gruptaki son Kısavade-8 koşusunu tabela dışında bitiren (3) DIGALAS yarış hazırlıklarında ilgi çekmesi ile bu kez daha iyi sonuç elde eder. 1900 kum pistteki başarılı 2.liğinden sonra gücüne güç kattığını gördüğüm isimlerden (2) ORFEUS denk rakipleri arasında start alacak olması ile kesinlikle ihmale gelmez. 1700 kum pistteki son yarışını kazanırken kapalı gözlük takılmasının kendisine yararlı geldiğini gösteren (6) ÇİRKİNAĞA değerlendirilmeye alınmalıdır. Formunda gelişmeler olduğunu son koşusunu en dıştan yaptığı etkili sprinti ile 3.olarak belli eden hafif kilolu (13) YAĞIZIM dikkate alınmalıdır. 1900 kum pistteki başarılı 2.liği ardından son yarışında bekleneni veremeyerek tabela dışı kalan (12) SURUÇKAN hafif kilo avantajı ile sürpriz yapabilir. Bu tip mesafelere yatkın olan (8) YAHYA REİS kolay kolay tabeladan düşmezken, son yarışını 3.bitirdikten sonra idman pistinde dikkatimi çekmesi ile kollanmalıdır.

3. AYAK: Maiden yarışta grubun en formda isimlerinden olan (2) DOST POLAT Şanlıurfa 1200 kum pistindeki dikkat çeken 3.lüğü ardından Adana’daki 1500 kum pist yarışında da beğenilen 3.lük elde ederek dikkatimi çekerken her ne kadar son koşusunda bekleneni verememiş olsa da bu grupta öncelikli şans tanıdığım isimdir. Derecesiz tamamladığı son yarışı ardından idman pistinde formunda gelişme kaydedip mesafenin kısa olması ile farklı koşmasını beklediğim (5) HERKÜLES yakın rakip gördüğüm isimdir. Starttan düzgün çıkması halinde (7) SELAM VERMEZ bu grupta etkili koşabilecek güçte görünürken, formunu yeterli karşıladığım safkanı değerlendirmenizi tavsiye ederim. Tabelaya yakın sonuçlar elde ettiği son koşuları ile çıkış içerisinde olduğunun izlenimlerini veren (10) BEYZAHATUN sürprizde tavsiye edeceğim diğer safkandır. Diyarbakır 1700 ve 1200 kum pistindeki etkili 3.lükleri ardından Şanlıurfa’daki son koşusunda tabela dışı kalan (8) ŞENARTUN dikkate alınmasını tavsiye edeceğim bir diğer safkandır. Beklenen yarışlarını tam olarak yapamamasına rağmen tabela sonlarına yakın neticeler aldığı son koşularında dikkat çeken (9) ASİKIZ sürpriz yapabilir. Jokeyi A.Taş ile start alacak olan (1) CANGÜLŞAH her ne kadar son yarışlarında istediği sonucu alamasa da denk rakipleri arasında takibe alınmalıdır.

4. AYAK: Bir süredir start almamasına rağmen son haftalarda yarış hazırlıklarına ciddiyet kazandırarak güç ve kalitesine ulaşmaya başladığını gördüğümüz isimlerden (6) HÜLYACAN bu gruptan üstünlüğü ile ilk şans tanıdığım kısraktır. 1700 kum pistteki son koşusunu kazanma başarısını gösteren (1) BİR SAYFA ağır kilosu ile start alacak olmasına rağmen iyi durumunu sürdürmesi ile yine iyi netice alabilecek güçtedir. 2100 kum pistteki son yarışını 5.bitirdikten sonra formunu sürekli üst seviyeye taşıdığını gördüğüm safkanlardan (8) GÜLDEREN özenle hazırlandığı bu koşusunda kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer safkandır. 1200 kum pistteki son yarışında 2.olurken 1.27.95 derece yaparak sürekli daha farklı duruma geldiğinin izlenimlerini veren (7) NURAYASI ise sürprizde tavsiye edeceğim diğer isimdir.

5.AYAK: Adana 1500 kum pistindeki son koşusunu 1.48.66 derece ile 2.bitirirken formunu bulduğunu gösteren (5) SARIÇAM denk rakipleri arasında start alacak olmasının yanısıra idman pistindeki hazırlıklarında kusursuz görünüm sergilerken, uygun rakipleri arasında kazanmasını beklediğim bu safkanı kuponlara tek yazabilirsiniz. 1200 ve 1700 kum pistteki son yarışlarında ilgi çeken 4.lükler elde ederek formunda ilerlemeler olduğunu belli eden (1) AĞAGEÇGEL ise geniş kuponlarda değerlendirilmeli.

6. AYAK: Altılının son ayağında ise 1700 ve 1200 kum pistteki son koşularında başarılı 2.likler elde ederek formuna ulaştığını belli eden (1) AKLISELİM özenle hazırlandığı bu yarışında jokeyi F.Yardımcı ile bu kez fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Tabela dışında tamamladığı son Kısavade-7 koşusu ardından ciddi hazırlandığını gördüğüm isimlerden (13) KIRPAPATYA seri bir isim olmasından dolayı çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır, kuponlara ayırt edilmeden yazılmalarını tavsiye ediyorum.

ALTILIM: (1.7.9.8.2)  (10.3.2.6.13.12.8)  (2.5.7.10.8.9.1)  (6.1.8.7)  (5)  (1.13)

Kaynak: liderform.com.tr  

Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu