İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

12 Nisan Mert Derin İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

1.Ayak: Altılı ganyanın ilk ayağı bana göre günün en zor koşusu. Ben bu koşuda çok risk almak istemiyorum ve kuponlara hepsi yazılmasını öneriyorum.

2.Ayak: Altılı ganyanın ikinci ayağında zevkli bir maiden mücadelesi bizleri bekliyor. Uzun süreden beri koşmasını beklediğim 2 numaralı Aslı Nesli benim favorim. Grubun tecrübeli isimlerinden 5 numaralı Durmak Yok favorinin en ciddi rakibidir. Adana yarışlarından sonra İstanbul’a getirilen 3 numaralı Bengun’a dikkat. 7 numaralı Ice Girl formda jokeyi ile ihmale gelmez. Ara vermiş olmalarına rağmen 12 numaralı Savoia ve 13 numaralı Serçe ihmale gelmez.

3.Ayak: Zor gruplarda mücadele veren ve bu sefer uygun bir grup bulan 6 numaralı Merih benim favorim. Form durumları yüksek 1 numaralı Filozof Tay ve 2 numaralı Rengül favorinin en ciddi rakipleridir. Ara vermiş olmasına rağmen sihirbaz jokeyinin tercih ettiği eküri avantajlı 9 numaralı Yiğitsoy süpriz.

4.Ayak: Günün en zevkli mücadelesi olan A3 Ali Doğan Ünlü koşusunda dört isim ayrımsız olarak kuponlara yazılmalı diye düşünüyorum. Bu isimler 2 numaralı Yaramaz Çocuk, 4 numaralı Inferno, 5 numaralı Kuloğlu ve 7 numaralı My Dear Son.

5.Ayak: Sonunda özlediği çim piste kavuşan 2 numaralı Mucit benim favorim hatta ufak kuponlara tek olarak öneriyorum. Ters bir at olan 6 numaralı Mazaca etkili jokeyi ile ihmale gelmez. 10 numaralı Selahattinbey süpriz.

6.Ayak: Günün son ayağında 14 numaralı Şiir Gibi’den formda jokeyi ile çok rahat bir birincilik bekliyorum ve günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Bol şanslar.

1.AYAK: HEPSİ
2.AYAK: 2,3,5,7,12,13
3.AYAK: 1,2,6,9
4.AYAK: 2,4,5,7
5.AYAK: 2………………..6,10
6.AYAK: 14

69,12 TL

Sitemizdeki diğer İSTANBUL – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu