Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

13 Nisan Beygir.com BURSA – ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ADIMNUR (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.YAŞARNUR (2) en yakın takipçisi olacaktır.NİNOŞUN KIZI (3) ve BURCUNUR (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla BÜYÜLÜTAY (8) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KOYRAMERT (1) en yakın takipçisi olacaktır.MUHTARINOĞLU (5) ve DAŞTANBEY (11) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki WHITESOX (5) ve GETLOUD (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.LITTLE BIRD (2) ciddi rakipleri olacaktır.ÇİKOK PRENSESİ (1) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi formuyla BEST EVER (6) ve GOLD ACCOUNT (7) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.MISTER DEXTER (3) en yakın takipçileri olacaktır.RÜZGAR KANAT (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: İyi durumdaki OBIWAN (8) ve SERKAN BEY (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ZENCİRBEY (2) ciddi rakipleri olacaktır.BARRERA (4) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: İyi formuyla CANCANBEY (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.OĞLUM EMRE BEY (3) ciddi rakibi olacaktır.RODOS (5) ve VARDARLI (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: Formda olan HAŞİM AĞA (7-4) koşudaki favori isimdir.DİLEKGÜLÜ (10) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BIG TIGER (2) ve ŞARDİLBEY (9) sonraki ihtimallerdir.

ŞANLIURFA 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda ARENA (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.KAMÇİYA (6) en yakın takipçisi olacaktır.RADETZKY (3) ve HANZADEGÜL (5) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki ABJAR ACADEMY (2) ve SUN RESITAL (8) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.FASTEST MAN (10) ciddi rakipleri olacaktır.GÜLCİHAN (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla BABA SÖNMEZ (10-5) ve HOŞKADEM (11) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DUBAİLİ (3) ciddi rakipleri olacaktır.ARTUKHAN (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.Koşu: İyi durumdaki SUGAR CRUSH (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.TAHAMAAL (5) en yakın takipçisi olacaktır.BABA POYRAZ (1) ve SÖNMEZAY (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan TEK ZULUT (10) koşudaki favori isimdir.FOBİ (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ALZENGİNOĞLUM (1-9) ve GÜVENBAKAN (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla ZERDENAZ (2-1) ve ALTINGÜZEL (3) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.KING OF TRAKYA (4) ciddi rakipleri olacaktır.REŞATBABA (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

7.Koşu: Formda olan ALSİMA (2) koşudaki favori isimdir.CANBERAT (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SEMETEY OĞLU (12) ve KOLBASTI (4) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer BURSA – ŞANLIURFA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu