Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

14 Mayıs Beygir.com ANKARA – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ŞİVENAZ (4) ve HALEPLİKIZ (2) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.HAFO (1) ciddi rakipleri olacaktır.KARADALGA (3) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumdaki BIG FATHER (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.DOĞAN MAHMUT (9) ciddi rakibi olacaktır.SABIR OĞLUM (6) ve GRAND STAR (5) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla LAC LEMAN (2) ve TURKISH EMPIRE (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KILBLINE SON (12) en yakın takipçileri olacaktır.SELNUR (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.Koşu: Formda olan KUZİKO (2) koşudaki favori isimdir.MERKÜROĞLU (9) ciddi rakibi olacaktır.REİS BABA (11) ve HÜNKAROĞLU (1) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla AMAZING LOVE (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.NOW OR NEVER (1) ciddi rakibi olacaktır.SIR PATRICK (7) ve KÜLÜNK AĞA (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki TYPHOON (3) ve SERTAĞA (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.NATUHAY (9) en yakın takipçileri olacaktır.SERHASAN (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

7.Koşu: Artan formuyla SALİHLİ GÜZELİ (11) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KUPA ASI (5) ciddi rakibi olacaktır.LADY PRESIDENT (6) ve GRAND SPRING (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İZMİR 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda KOMEDYEN (1-2-3) ve YAĞIZ KIZ (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.GÖNÜL AL (4) en yakın takipçileri olacaktır.SENCENAZLIKIZ (5) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi formuyla ORKUNHAN (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.CEO (3) ciddi rakibi olacaktır.KING OF AGEAN (2) ve BAADAL (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: Artan formuyla SPECTACULAR GIRL (2) ve SOPHISTICATED (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.RIVER DRAGON (9) en yakın takipçileri olacaktır.SİBEL SU (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: Formda olan MİMOZA ÇİÇEĞİ (4) koşudaki favori isimdir.ARAP TURGAY (2) favorinin ciddi rakibi olacaktır.İMPARATORKAYA (6-1) ve LEONEDAS (3) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki GELİBOLU (1) ve PALA DAYI (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.GARANTİ (3) ciddi rakipleri olacaktır.SEÇKİNER (7-4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: İyi durumdaki SEN BİLİRSİN (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.WOLF KHAN (4) ciddi rakibi olacaktır.POWERCROSS (3) ve DEZA (2) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla LA LUNA DIVINA (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SARAJEVO (7) ciddi rakibi olacaktır.LADY MIRANDA (1) ve RAKİBİM PİSTLER (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir. 

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer ANKARA – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu