Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

15 Haziran Beygir.com BURSA – ŞANLIURFA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

BURSA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda BABAMENDUH (1-4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ÖZLEMGÜL (9) ciddi rakibi olacaktır.YAYLACI (6) ve EGEBEYİ (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki KARADALGA (3) ve GÖZYAŞI GECESİ (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HALEPLİKIZ (2) ciddi rakipleri olacaktır.FÜLANE (4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki İBİŞKIZI (9) koşudaki ilk şanslı isimdir.KALPTEN (10) en yakın takipçisi olacaktır.ZAFERİMOL (5) ve FENOMEN (7) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla TOLİKOPA (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.WILLISTON (3) ciddi rakibi olacaktır.WARRIOR PRINCESS (9) ve DOMINANT SON (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki PEMBE BULUT (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.GİZEMİM (8) ciddi rakibi olacaktır.CAPOLAVORO (11) ve STREET PARTY (7) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Formda olan CABİRE (5) koşudaki favori isimdir.ABUŞ (3) favorinin ciddi rakibi olacaktır.BURKAL (2) ve MENGÜBERT (1-4) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla FEDAİKIZ (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BUSEFAL (3) en yakın takipçisi olacaktır.DEDE ÖMER (4) ve KALAYCIKAYA (5-1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: Formda olan UĞURDAYI (1) koşudaki favori isimdir.CEBELİTARIK (7) favorinin ciddi rakibi olacaktır.GETLOUD (6) ve AYŞIN SULTAN (3) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki HABER KARTALI (2) ve ALGUHAN (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KEŞFEDEN (3) en yakın takipçileri olacaktır.ÇÜNGÜŞLÜ HAN (10) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

ŞANLIURFA 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda FERFURİY (12) ve BEYZACAN (8) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.HAYATCAN (13) ciddi rakipleri olacaktır.BİRŞIKHAN (3) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumdaki SAĞANAKEFE (12) ve DİYARIN OĞLU (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SUVARKAYA (3) en yakın takipçileri olacaktır.İSMAİLKAYA (8) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: Artan formuyla ZILGIT (7-13) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AKBEGÜM (6) ciddi rakibi olacaktır.EYYAR (4) ve TATGÜZELİKIZI (1-10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki BAY BARBOROSSA (10) koşudaki ilk şanslı isimdir.KÜÇÜK MURAT (1) en yakın takipçisi olacaktır.SHEEN (4) ve SEMAYU (6) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla FAKİRİN UMUDU (5) ve KÜÇÜK CANİK (13) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ÇAĞLAYAN TAY (9) ciddi rakipleri olacaktır.GÖKHUNBEY (6) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Formda olan SOSONO (1) koşudaki favori isimdir.LADY ALEN (6) favorinin ciddi rakibi olacaktır.MAVİŞKIZI (9) ve DÜLDÜLBİR (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla BABA YALAZ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ŞEVVALGÜLÜ (15) ciddi rakibi olacaktır.KIZMAZBEY (6) ve EZBÜRÜSKÜM (10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki SEA HORSE (16-2) koşudaki ilk şanslı isimdir.AĞASLAN (3) en yakın takipçisi olacaktır.BYE CANIM (5) ve JUST BLEU (8) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer BURSA – ŞANLIURFA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu