Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

25 Haziran Beygir.com ANKARA – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda EDEBEY (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.HOŞKADEM (4) ciddi rakibi olacaktır.AĞA OSMAN (2) ve TİRVANA (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi formuyla AKINŞAH (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.WAVE RUNNER (2) ciddi rakibi olacaktır.DAUGAVA (4) ve KARA MAHMUT (6-10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki NOISY BOY (8) ve BÜYÜK PATRON (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MY PORTOFİNO (5) en yakın takipçileri olacaktır.ASLANSTAR (2) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: İyi formuyla BESLENEY (1) ve KARAESER (3) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.EFSANETAY (6-7) ciddi rakipleri olacaktır.GÖLCÜK ASLANI (8) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Artan formuyla ŞEVVAL SULTAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MARIAGE (3) ciddi rakibi olacaktır.HASRET RÜZGARI (2) ve TURKISH BEAUTY (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Formda olan CEMCEM (4) koşudaki favori isimdir.HOT CHOCOLATE (5) favorinin ciddi rakibi olacaktır.GRAND EXPECTATIONS (8) ve BÜYÜK AMED (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla İZSU (1) ve KEDİGÖZÜ (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.NAYLAKIZI (3) en yakın takipçileri olacaktır.KIRNIÇ ZERRİN (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.


İZMİR

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda UTKUNHAN (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.JOYA (4) ciddi rakibi olacaktır.FATO ANA (2) ve KARAYELİN İZİ (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki ŞAHMURATLI (4) ve YEDİTEPEKAYA (5-6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.HAMEDANLI (3) ciddi rakipleri olacaktır.BOZDAĞ EFESİ (2) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: İyi formuyla İZMİRŞAHI (1) koşudaki en şanslı isimdir.ASLAN DAYI (2) ciddi rakibi olacaktır.BABY GAGA (10) ve KING BYZAS (6) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki ARAPKIR (3) ve BİLGİNİNOĞLU (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.YARIŞALAN (1) ciddi rakipleri olacaktır.ÖZGÜLEN (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: Formda olan HORASANGÜNEŞİ (4) koşudaki favori isimdir.BATDUŞ (6) favorinin ciddi rakibi olacaktır.BAYKETENCİ (3) ve SİPİLBEYİ (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla BAŞKAYNAK (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SIRACA (2) en yakın takipçisi olacaktır.DAĞCI (4) ve KUZİKO (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki SPRING BREEZE (2) ve SPECTACULAR GIRL (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.CEREMONY (4) ciddi rakipleri olacaktır.GREEN WITCH (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla HAKUNA MATATA (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.STEEL HORSE (1) ciddi rakibi olacaktır.TAHİRİ (13) ve ROYAL WINNER (4) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer ANKARA – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu