İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

2 Ağustos Beygir Mühendisi İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmin ve Analizleri

Yazarımız Beygir Mühendisi bugün sitemizde son tahminini paylaşıyor. Kendisine kazandırdığı tahminler ve karşılıksız olarak takipçilerimize emek harcadığı için teşekkür ederiz. GanyanTime Yönetimi

Maximus Dream; Verdiği 99 günlük ara sonrası katıldığı yarışta dinlenmenin kendine iyi geldiğini kanıtlarcasına çok kolay bir galibiyet elde eden bu safkanın devam ettirdiği formuyla bugünkü rakiplerini de geride bırakacağını düşünüyorum, yedili ganyan kuponları için bankomdur.

Mark Holmes; İlk startında çim pistte tecrübeli rakipler yanında koşan tay viraj dönüldükten sonra sıkışıp aksiyonu bozulmasına rağmen Princess Westport ve Yıldızhan Star gibi o gün için çok hazır olan safkanların arkasında 3.lük elde etti. İkinci koşusunda ise sentetik pistte üst grupta koştuğu için etkili olamadı. Bugün tekrar çime dönen tayın bu yarış öncesi yaptığı idmanındaki görüntüsü harikaydı. Usta jokeyi idaresinde maiden’a veda edebileceğini düşündüğüm Mark Holmes, alternatif bankom.

Serhantay; Bana göre net bir şekilde jenerasyonunun en iyi tayı olan Serhantay’ın son startında geçilmesi tamamen Özcan Yıldırım’ın akıllı binişi ve H.Karataş’ın uyuması yüzünden. Şöyle ki viraj dönülene kadar sürekli Serhantay’a göre koşan Özcan Yıldırım rakibinden çok daha erken hamle yaparak yarışı çalmasını bildi. İlk kez Ankara pistine çıkan Serhantay ise bana göre rakım farkının da etkisiyle 2.kaldı. Bugüne gelecek olursak alışık olduğu piste dönen Serhantay’a ağırkanlı bir tay olması sebebiyle mesafenin uzamasının da çok ciddi bir şekilde yarayacağını düşünüyorum. Kısacası son metrelerdeki güçlü ataklarıyla kazanmasını beklediğim tay bankomdur.

Torchy; Kısa- orta mesafeli çim yarışlarını ve Ahmet Çelik’in kantarmasını çok seven safkan bana göre bugün çok lehine şartlarda start alıyor. Verdiği 10 aylık ara sonrası katıldığı koşusunda idman eksiği olmasına rağmen birincinin 48 saniye gerisinde yarışı tamamlayan Torchy dinçlik arkası yarışında ise tatminkar bir 3.lük elde etti. Bugün sevdiği pistte dinçlik ve dinçlik arkası koşularından sonra tam performansını yansıtıp kazanabileceğini düşünüyorum, alternatif bankom.

Yedili Ganyan Şablonum

3
6-3-8
5-9-2-4-3-7-10
8
6
1-2-7-6
7-9-6-3-1-4-8-11

Ufak Altılı Şablonum

6-3-8
5
8
6
1-2-7-6
7-9-6-3-1-4-8-11

Normal Altılı Şablonum

6-3-8
5-9-2-4-3-7-10
8
6-4-3-5
1-2-7-6
7-9-6-3-1-4-8-11

Sitemizdeki diğer İSTANBUL – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu