Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

20 Ağustos Beygir.com ANKARA – KOCAELİ At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda AL ZENGİNKIZ (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.AL SERAY (1) en yakın takipçisi olacaktır.BALK (4) ve CAŞIN TORUNU (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla DÜŞÜMDEKİ (6-5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BERTARAF (1) en yakın takipçisi olacaktır.FAHRİYE HANIM (4) ve GÜLFEM (2) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan CURTARALO (1) koşudaki favori isimdir.FAST WHISPER (3) favorinin ciddi rakibi olacaktır.MEMORABLE (4) ve BESTEREK (2) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla ARIM (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.İFFETİM (3) en yakın takipçisi olacaktır.BÜYÜK BEREN (5-2) ve ŞEREFLİCAN (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki ASAFHAN (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.DOMINANT SON (6) ciddi rakibi olacaktır.KILBLINE SON (9) ve QUADIS (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla ÖZ TÜLAY (8-7) ve FİNCAN (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MURTECİZCAN (6) ciddi rakipleri olacaktır.AŞK VE GÜL (1) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: Formda olan CANYAKAR (4) koşudaki favori isimdir.WAVE RUNNER (1) favorinin ciddi rakibi olacaktır.CANBERKHAN (3) ve HERO ADMIRAL (7) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi formuyla DANSING RIVER (2) koşudaki favori isimdir.COOL GIRL (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.MANOUSH (3) ve SAYDA (5) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki KEDİGÖZÜ (2) ve ŞANSKÜPÜ (6) koşuda birlikte şans verilebilecek 
isimlerdir.MALEME (4) en yakın takipçileri olacaktır.TAMZAMANI (7) sonraki ihtimaldir.

10.Koşu: İyi formuyla AKLISELİM (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.DELİCİHAN (5) ciddi rakibi olacaktır.ALİBEGİ (8) ve SİNANAĞA (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

KOCAELİ 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda URLA ZAMANI (8) koşudaki ilk şanslı isimdir.MY SPACE (3) ciddi rakibi olacaktır.WHO IS THAT CHICK (4) ve YOLALAN (9) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi formuyla DESTİÇAĞ (1) koşudaki favori isimdir.MAZIKIRAN (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BARCELONA (7) ve ZAİSALAM (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki ABELARD (1) ve OĞLUM OZAN (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.GENAROTOR (2) en yakın takipçileri olacaktır.CANKUZEY (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: Formda olan SELDANINOĞLU (5) koşudaki favori isimdir.SİBİRYALI (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DAYI DAYI (3) ve KIRBAÇ (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla BİTİRİMKARINCA (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.HASRETİMKAYA (1-6) ciddi rakibi olacaktır.IRMAK SULTAN (3) ve YALIMSOY (9) 
sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki AIRTOUCH (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.PRINCESS ADA (10) ciddi rakibi olacaktır.ONDÖRTBAHAR (9) ve BABYGUSKA (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu