Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

27 Ağustos Beygir.com ANKARA – KOCAELİ At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda kazandığı koşudan sonra formunu koruyan KAVAKLI (7),usta jokeyi ile KORALAY (2),sevdiği mesafede TUNAHANBEY (4) ve uygun kilosu ile KAÇIN GELİYOR (6) sırası ile değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

2.Koşu: İlk koşusunu beğendiğimiz OLGO (6-5) usta jokeyinin ısrarı ile favorimizdir. Etkili koşuları ile ABUDARAM (1-7) favorinin ciddi rakibi olup; LADY ORORA (4) ve LADY ÇİKOLATA (3) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağında sürekli yarış içinde olan GÜRCÜ KIZI (7),etkili formu ile GRAND SPRING (8),toparlanan FAIRY FAST (6) ve uyum sağladığı jokeyi ile SELNUR (3) sırası ile şans verilmesi gereken kısraklardır.

4.Koşu: Koştuğu tek koşusunu rahat kazanan BUDAKHAN (11) usta jokeyi ile favorimizdir. Etkili yarışları ile YAHŞİHAN (5),son iki koşusunu kazanan ARIM (10) ve formunu geliştiren DERBİŞAH (1) favori safkanın hatasını kollayacak isimlerdir.

5.Koşu: Uyum sağladığı binicisi ile MÜJDELİ KIZ (5),son koşusunu kazanan BİMEN (10),etkili formunu koruyan BABA SAÇAN (3) ve son koşusunu kazanan HASOĞLU (1) ayrım yapılması gereken safkanlardır.

6.Koşu: Kalite safkan ARSEN LUPEN (3) usta jokeyinin tercihi ile favorimiz olsada; çim pistin etkili isimlerinden BAYBAŞKAN (1),Gazi’den sonra ilk kez start alacak olan HOUDINI (2) ve ve toparlanan BÜYÜK AĞA (4) koşuda söz sahibi olan safkanlardır.

7.Koşu: Son iki koşusu ve daha uygun rakipleri yanında ALISA (1) koşuda favorimiz olup; LIFETIME (7),LADY BELLA (5) ve DOĞA MARIA (3) favorinin hata yapmasını bekleyecek safkanlardır.

8.Koşu: Son koşuda son koşularında etkili olan safkanlardan ZORBEYİM (3),NATUHAY (2),GÜNALHAN (10) ve MİNİF REYİS (8) koşuda öne çıkan safkanlardır.

KOCAELİ 

1.Koşu: Son koşularını kazanan BİNBİR UMUT (2) ve ABRAJ (1) birinciliğin güçlü adayları olup; LİDERTINAZ (4) ve RED EYE (7) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Maiden koşuda ADAŞLAR KIZI (1),FERAY SULTAN (5),EZGİGÜL (4) ve KOŞALKIZ (8) koşuda sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Etkili formu ile DELİ MAVİ (3) ve son koşusunu kazanan PRINCESS ADA (7) birinciliğin güçlü adayları olup; VIRGIN PEARL (2) ve MÜYESSERS GIRL (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Koştuğu dört koşuyuda kazanan INVINCIBLE LION (2) kazanması normal sonuç olabilir. HARDRIDGE (3),LINDORA (5) ve UTKUNHAN (1) favori safkanı zorlayacak safkanlardır.

5.Koşu: Etkili formları ile KODAMAN (6) ve ZÜLUMKAR (2) birinciliğin güçlü adayları olup; SALİHİN OĞLU (4) ve SAVAŞ ATI (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Toparlanan AYTEN HANIM (2) ve BABACAN (3) öne çıkan isimler olup; MY SPACE (5) ve LASER BOY (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu